Skip to content
Upcoming

Het Karhu Metro Pack dropt aanstaande vrijdag 29 mei

26 mei 2020 18:15
Het Karhu Metro Pack dropt aanstaande vrijdag 29 mei

Karhu staat bekend om zijn fantastische packs met spetterende colorways. Het merk uit Finland heeft weer een fantastisch nieuw pack voor ons klaarstaan. Voor het nieuwe Karhu Fusion 2.0 pack zijn zij deze keer geïnspireerd geraakt door het nieuwe netwerk aan metrostations in Helsinki, vanwaar de naam ‘Metro Pack‘. Het pack bestaat uit twee colorways en is uitgevoerd op het Karhu Fusion 2.0 model. We hoeven nog maar een paar nachtjes te slapen voordat dit pack dropt, we kunnen niet meer wachten!

Karhu Metro Pack | F804071 | F804070

Dit pack bestaat uit twee verschillende colorways. Beiden sneakers hebben een bovenwerk van ’technisch’ mesh, gecombineerd met overlays van leer. De kleurencombinaties tussen witte en oranje accenten vertegenwoordigen de kleur van de metrostations. Beiden sneakers beschikken daarbij over een witte basiskleur op het bovenwerk. Bij de eerste colorway heeft de sneaker een donkerblauw accent. Er loopt namelijk een overlay van suède over het bovenwerk in deze donkerblauwe kleur. De oranje accenten zie je terug in het label op de hiel en in de neus. De tweede colorway heeft een suède overlay in het oranje, met daarbij turquoise details. Zo zijn de bekende Fusion strepen op het bovenwerk turquoise en komt de kleur terug in de outsole van de sneaker. Als we verder kijken naar de midsole zien we dat deze bij beiden colorways witte crème kleur gekregen heeft.

Dit te gekke Karhu Metro Pack komt sneller dan je denkt. Aanstaande vrijdag, 29 mei, zal dit pack vanaf klokslag 00:00 verkrijgbaar zijn bij onder andere deaup.com. Aan de sneakers hangt een prijskaartje €139,00. Ben je benieuwd welke sneakers er deze week nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media!

Karhu Fusion 2.0 Metro Pack 'Twilight Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Metro Pack
Karhu Metro Pack

Karhu Fusion 2.0 Metro Pack 'Lily White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Karhu Metro Pack
Images by Karhu