Skip to content
Upcoming

Het Karhu ‘Fall’ pack is verkrijgbaar vanaf vrijdag 28 augustus

27 augustus 2020 12:26
Het Karhu ‘Fall’ pack is verkrijgbaar vanaf vrijdag 28 augustus

Het is een tijdje stil geweest rondom het merk Karhu. Echter komt er nu een nieuw pack aan met daarin drie sneakers die jou meenemen in de warme en gezellige herfstsfeer. Wil jij jouw nieuwe herfst looks een extra boost geven? Zorg en dan voor dat je deze sneakers uit het Karhu ‘Fall’ pack aan jouw collectie toevoegd!

In juni bracht Karhu nog het Marathon pack uit met daarin de Karhu Fusion 2.0 ‘Rainy Day’, Karhu Aria ‘Jazzy’ en de Karhu Aria ‘Dazzling Blue’. Er zijn nog steeds een aantal maten beschikbaar dus wil je hier meer over weten? Lees dan hier het blog. Na de maand juni is het dus even stil geweest rondom nieuwe releases van Karhu. Benieuwd naar de 3 nieuwe colorways? Lees dan vooral verder!

Karhu Fusion 2.0 Fall Pack ‘Night Sky’ | F804090

De eerste sneaker binnen het Karhu ‘Fall’ pack is een nieuwe colorway op de Karhu Fusion 2.0. De colorway genaamd ‘Night Sky’ heeft een typische Halloween feeling. De basis van de sneaker is voorzien van witte en crèmekleurige tinten. Toch zorgen de kleuraccenten voor een Halloween look. De overlays rondom de toebox en de hak zijn namelijk voorzien van een duistere Night Sky kleur. Daarbij is er een fel oranje kleur toegevoegd op de sneaker rondom de enkel die ons doet denken aan een creepy uitgesneden pompoen. De sneaker is uiteindelijk afwerkt met een witte midsole en een outsole waarin de oranje en Night Sky tinten weer terugkomen.

Karhu Fusion 2.0 Fall Pack 'Night Sky'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 Fall Pack ‘Lily White’ | F804092

Waar de ‘Night Sky’ colorway een wat duistere look heeft, heeft de tweede colorway op de Fusion 2.0 juist een iets lichtere uitstraling. Ondanks dat de ‘Lily White’ colorway is voorzien van een donkere Jet Black kleur, springen hier voornamelijk de oranje kleur op de voorvoet en de heeltab naar voren net zoals de lichtblauwe kleur op de sockliner.

Karhu Fusion 2.0 Fall Pack 'Lily White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Legacy 96 Fall Pack ‘Cinnamon Stick’ | F806012

De derde en tevens laatste colorway in het Karhu ‘Fall’ pack is niet geplaatst op de Fusion 2.0, maar op de Karhu Legacy 96. Waar de eerdere twee colorways voorzien zijn van een fel oranje tint is er bij deze sneaker juist voor een iets donkerdere tint gekozen. De bruine kleur met oranje ondertoon komt natuurlijk, zoals de naam ook al laat merken, overeen met de kleur van een kaneelstokje. Dit is ook meteen gelijk de meest opvallende kleur op de sneaker. De basis is voorzien van de kleur Reflecting Pond. Om toch nog wat contrast toe te voegen zijn er witte overlays geplaatst over deze grijs blauwe kleur.

Karhu Legacy 96 Fall Pack 'Cinnamon Stick'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by Karhu

Het nieuwe Karhu ‘Fall’ pack zal releases op vrijdag 28 augustus. Wil je weten bij welke stores jij deze pareltjes kan scoren? Check dan de storelists in de releasekalender voor alle informatie!