Skip to content
Upcoming

Het Karhu ‘All-Around’ Pack 2.0 is nu verkrijgbaar

7 mei 2021 08:00
Het Karhu ‘All-Around’ Pack 2.0 is nu verkrijgbaar

In april 2021 dropte Karhu een nieuw pack, genaamd het ‘All-Around’ pack. Het pack heeft als inspiratie de Decathlon, oftewel de ‘All-Around’. Dit is een atletiek evenement wat in de de jaren ’20 gesponsord werd door het Finse merk. Als eerbetoon aan het evenement, kwam Karhu met een zesdelige sneakercollectie. Maar nu, in mei 2021 komt er nog eens een tweede drop van de collectie. Bekijk het Karhu ‘All-Around’ pack 2.0 hieronder.

Karhu Legacy 96

Karhu 'All-Around' Pack

Het eerste model uit de 2.0 versie is de Legacy 96. De sneaker komt in de colorway ‘Spa Blue’. Er zijn dan ook blauwe details te zien op de sneaker. Daarnaast zijn er goude details te zien en zijn sommige delen zwart gemaakt. De basis van de sneaker is wit gehouden, zoals onder andere te zien op de upper, zool en veters.

Karhu Legacy 96 All-Round Pack 'Spa Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fushion 2.0

fushion 2.0

Ook in het pack, zit het Fushion 2.0 model en deze komt in twee colorways voor. De ‘Silver’ colorway heeft eveneens een witte basis gekregen. Opvallende zijn de shiny zilveren delen op de voor- en achterkant. Daarnaast zijn er felle gele details te zien op de zool en tong. Om de sneaker af te maken, zijn turquoise details aangebracht rondom de veters.

De tweede colorway op het Fushion 2.0 model is de ‘Vetiver’. Ook deze basis heeft een frisse witte kleur. Op deze variant is meer suède gebruikt. Dit materiaal is onder andere te zien op de grijze teen en de donkerblauwe hak. De koraalrode details zorgen voor een unieke kleurencombinatie.

sneakers

Karhu Fusion 2.0 All-Round Pack 'Vetiver'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Fusion 2.0 All-Round Pack 'Silver'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Synchron Classic

Karhu 'All-Around' Pack

Het volgende model is de Synchron Classic die de colorway ‘Jade Cream’ bevat. De naam is niet moeilijk te begrijpen, de basis heeft een grijze crème kleur en aan de buitenzijde is de groene jade kleur te zien. De upper bestaat uit suède overlays en heeft een basis van mesh.

Karhu Synchron Classic All-Round Pack 'Jade Cream'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Karhu Aria 95

De Aria 95 ‘Frost Gray’ bestaat ook uit suède delen, die elk een koele tint bevatten. Zo is er een mauve kleur te zien, een lichtgrijze tint en een donkere tint aan de voorkant. De koraalrode details op de uppers, zijn gemaakt van leer.

Karhu 'All-Around' Pack

Karhu Aria 95 All-Round Pack 'Frost Gray'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Ben jij blij dat er een 2.0 versie van het Karhu ‘All-Around pack komt? De sneakers releasen officieel op 8 mei 2021, maar sommige retailers starten 7 mei 2021 al met de verkoop 👀. Benieuwd welke retailers dit zijn? Check dan onze Releasekalender. Download ook de Sneakerjagers App om altijd een melding te krijgen wanneer een nieuwe sneaker releast.

Karhu 'All-Around' Pack
Images by Karhu