Skip to content
Upcoming

Het is officieel, de Nike Air Max 1 ‘Limeade’ komt eraan

9 september 2020 14:03
Het is officieel, de Nike Air Max 1 ‘Limeade’ komt eraan

Het is 2006 en Nike viert de Air Max technologie met een bijzondere collectie. Het Powerwall pack dropte met in totaal 56 sneakers, van de Air Max 1 tot en met de Air Max 03. Nu een kleine 14 jaar later komt er een retro release van de Lemonade Air Max en als verrassing ook twee nieuwe uitvoeringen! De eerste van deze releases is de Nike Air Max 1 Premium ‘Limeade’.

Nike Air Max 1 Premium ‘Limeade’

De nieuwste Air Max 1 ‘Limeade’ is een aangepaste versie van de Air Max 1 Lemonade uit het Powerwall Pack. De sneaker heeft de zelfde details als deze sneaker uit 2006. Een van de meest herkenbare details is de AIR branding die op de overlay en en de hiel. Deze AIR branding was echt een herkenbaar detail voor de Powerwall serie. Dit detail zit namelijk op de witte, zwarte, zwart roze en natuurlijk de gele versie. De nieuwste versie komt in een diep groene ‘Pine Green’ kleur. Een nieuw detail is het tong label, hier zit een doorgesneden limoen op.

Naast deze gele en groene versie zal er ook een roze uitvoering komen met deze Lemonade details. Dit zal dus geen retro worden van de roze Nike Air Max 1 Powerwall. Van de drie sneakers heeft er nog meer 1 colorway een releasedatum gekregen en dat is de ‘Limeade’. Deze zal namelijk op 19 september uitkomen bij Nike en geselecteerde retailers.


Nike Air Max 1 Premium 'Limeade'

CJ0609-300 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

Afbeeldingen: Gc911