Skip to content
Brand

Het grote solebox lente lookbook

18 maart 2023 13:13
Het grote solebox lente lookbook

Nog maar een paar maanden voordat het weer lente is! Daarom laten we jullie vandaag de mooiste stijlen en outfits van solebox zien. Welkom bij het solebox Lente Lookbook!

solebox Lente Lookbook – WMNS

Lookbook Pt. 1

Laten we beginnen met een lente outfit waarbij je een oversized Nike hoodie combineert met een tennisrokje. De rok is van de collab met het Franse merk Jaquemus en is nu in de sale te verkrijgen. Maak de look af met een paar Nike WMNS TC900s.

Lookbook Pt. 2

Onze volgende outfit is chique en comfortabel. Combineer een Jordan matching set met een paar New Balance 550s in beige. Maak de look af met een casual beige tote bag. Mocht je liever een paar Jordans willen combineren met je outfit, heeft solebox een groot aanbod aan Air Jordan sneakers voor je!

Lookbook Pt. 3

We gaan verder met twee looks voor de mannen. Ook deze look is casual en relaxed. Combineert twee items uit de Nike x Stüssy collab met een oversized gilet en een kaki groene heuptas.

Lookbook Pt. 4

We sluiten ons solebox lente lookbook af met deze streetstyle outfit. Combineer een los overhemd van Daily Paper met een rood, opvallend college jack. Maak de look af met een paar Dickies Working Pants en een paar OG Samba’s. Wij gingen voor de OG colorway in het wit, maar je kunt veel meer colorways shoppen bij solebox.

Dit was ons solebox lookbook inspiratie voor de lente van 2023. Vind je de looks mooi of kijk je liever zelf nog eens? Shop je nieuwe trend outfit voor de lente nu bij solebox:

Kijk voor meer outfit inspiratie op ons account @outfitsbysneakerjagers! Neem ook een kijkje op onze sneaker news pagina en blij altijd op de hoogte van nieuwe releases en sneaker trends!