Skip to content
Upcoming

HÉT GROOTSTE SNEAKER CULTURE EVENT BUITEN DE RANDSTAD IS TERUG!

6 augustus 2021 14:28
HÉT GROOTSTE SNEAKER CULTURE EVENT BUITEN DE RANDSTAD IS TERUG!

OP 7 + 8 AUGUSTUS IS DEADSTOCK TERUG IN DE WAGENMAKERIJ

Het draait natuurlijk om de sneakers. Exclusieve paartjes, vintage pareltjes en samples, je vind het allemaal op Deadstock. Maar dat is lang niet alles. Bij DSM hebben ze een passie voor alles wat met sneaker culture te maken heeft en dat zorgt er voor dat een bezoek aan Deadstock een beleving is die je mee moet maken.

Ontdek nieuwe merken, jonge ontwerpers en shop voor de laatste sneaker accessoires bij de sellers. Pak een relax momentje op het food court, check de tattoo alley of show je skills bij een van de sport activiteiten.

Deadstock is er voor iedereen, van onze jongste fans en families tot de diehard verzamelaars. Hieronder vind je een voorproefje van wat je zoal kunt verwachten op deze editie:

100+ tafels met sneakers, fashion, art en meer

Je leest het goed… deze editie zijn er meer dan 100 tafels vol met de dikste sneakers en fashion items. Van hype paartjes tot ultieme grails maar ook een brede selectie van aanbieders die hun persoonlijke collecties opruimen.

KangaROOS presents Made in Germany: Win je eigen sneaker!

Altijd al je eigen sneaker willen ontwerpen? KangaROOS biedt jou de mogelijkheid om met de experts je eigen colorway samen te stellen. En het beste? Aan het eind van DSM wordt het winnende ontwerp gekozen dat uiteindelijk in Duitsland met de hand gemaakt wordt. Hoe limited wil je het hebben?

Hou je sneakers fris in het Carbon Hands-On LAB

Heb jij de laatste reel van DSM gezien waarin ze een Nike SB Dunk Parra weer nieuw leven inblazen? Kom even langs bij het Carbon Hands-On LAB waar ze je alles kunnen vertellen over sneaker cleaning. Oh en ze hebben een surprise guest!

PUMA Mirage Music vinyl markt + artist showcase

Deze editie vind je op een Deadstock een dikke selectie aan vinyl – van hiphop tot aan funk. De selectors verzorgen de deuntjes en verschillende artiesten schuiven gedurende de dag aan op het podium voor AMA, Q&A en showcase sessies.

013 REPRESENT: Tilburg’s Finest hosted door Go-Britain

Tilburg barst van de creativiteit en unieke ondernemers. Go-Britain host een speciale spot met o.a. skaafijs van Domme Kar, Resellcompany, Culture Drip & Meech Tattoo.

Unieke items en accessoires shoppen in de Vintage Village

Deze editie vind je een speciaal gecureerd aanbod voor Deadstock van o.a. KiloKilo, VinnVintage en Throwback Classics. Back to the nineties met crazy Guess outfits, varsity jackets en allerlei andere parels in de Vintage Village van 225m2.

Drips voor kids met Tilburg’s eigen KidsLoveSneakers

Ook voor de jongste fans vind je op Deadstock een speciaal aanbod. Kids Love Sneakers is aanwezig met classics en de laatste drops – maar dan voor de kleintjes!

9x10m mini ramp + skate demo met Ladybird Skatepark

Check de miniramp op het buitenterrein voor demo sessies en trick contests met lokaal talent en de team rijders van o.a. Vans & Ladybird!

SNEAKERS – FASHION – CUSTOMS – SNEAKER CAFE – MUSIC + VINYL – BOOKS + ART – TATTOO – SPORTS – KIDS – BRANDS – THE NEW HYPE – FOOD + DRINK

TICKETS

Tickets voor Deadstock Sneaker Market #4 op 7 & 8 Augustus koop je via deadstocksneakermarket.com/tickets/

Je kunt een of meerdere kaarten bestellen voor verschillende tijdslots. Je kaartje is geldig vanaf de aangegeven aanvangstijd op de betreffende datum die jij gekozen hebt.

Kom je met het gezin? Onze kleinste fans mogen tot 10 jaar gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

EARLY ACCESS

REGULAR

AFTERNOON

11:30 -18:00

13:00 -18:00

15:00 -18:00