Skip to content
Newsfeed

Het Fear of God Athletics x adidas ‘Clay’ Pack released binnenkort

1 maart 2024 12:05
Het Fear of God Athletics x adidas ‘Clay’ Pack released binnenkort

We hebben lang geduld moeten hebben, maar het was het wachten waard. Op 3 maart 2024 zal het Fear of God Athletics x adidas ‘Clay’ Pack releasen. Alles wat je moet weten rondom deze release, lees je hieronder!

Bijna drie jaar zijn verstreken sinds het duo hun partnerschap aankondigden. Maar nu eindelijk is het openingsseizoen aangebroken. In december 2023 presenteerde het team al de debuutcollectie van schoeisel en kleding. Vervolgens werd de volledig witte Fear of God Atheltics 1 sneaker onlangs gelanceerd. En met dit momentum staat het duo nu op het punt om de Fear of God Athletics 1 in de colorway ‘Clay’ uit te brengen.

De Fear of God Athletics 1 BASKETBALL sneaker bevindt zich op een uniek kruispunt van mode en sport. Daarbij zijn de kenmerkende stijlelementen van Fear of God duidelijk zichtbaar in het gestroomlijnde silhouet en de doorschijnende rubberen loopzool. Daarnaast bieden het premium gebreide bovenwerk met neopreen boord, het elastische trekkoord, TPU-overlays zonder stiksels en de Lightstrike-middenzool superieur comfort. Het Three Stripes frame, geïnspireerd op de adidas Predator, schittert met iconische logo’s. Tot slot prijkt op de neus een reliëf adidas-logo en is de hiel versierd met een zwarte strook met het Fear of God-logo.

De andere sneaker, de Fear of God Athletics x adidas Los Angeles, kenmerkt zich door premium suède en duurzaam ripstop. Dit wordt gecombineerd met een gegolfde rubberen loopzool. De schoen biedt extra comfort met een gevoerde tong, een EVA-middenzool en een veterstopper voor aanpassingsvermogen. Daarnaast zijn herkenbare merkdetails te vinden in de karakteristieke adidas 3-Stripes op de hiel, een reliëf adidas-logo op de zool en het Fear of God-logo op de zwarte strook aan de hiel.

Beide sneakers zijn vanaf 3 maart 2024 verkrijgbaar bij adidas CONFIRMED en geselecteerde retailers. Neem alvast een kijkje op de website van adidas voor meer specifieke releasedetails!

Fear of God x adidas Athletics 1 'Clay' IE6180
Fear of God x adidas Athletics 1 'Clay' IE6180
Fear of God x adidas Athletics 1 'Clay' logo
Fear of God x adidas Los Angeles 'Clay' IF4215
Fear of God x adidas Los Angeles 'Clay' IF4215
Fear of God x adidas Los Angeles 'Clay' logo
Fear of God x adidas Los Angeles 'Clay' bovenwerk
Fear of God x adidas Los Angeles 'Clay' buitenzool