Skip to content
Upcoming

Het einde van de adidas CONFIRMED Members Week is in zicht

27 augustus 2021 21:00
Het einde van de adidas CONFIRMED Members Week is in zicht

Het einde van de adidas CONFIRMED Members Week is in zicht. Na vijf dagen te genieten van langverwachte releases en exclusieve interviews hebben we nog maar twee volle dagen over.

Download de adidas CONFIRMED app hier onder om mee te doen aan deze week.

adidas CONFIRMED Members Week

De adidas CONFIRMED Members Week is het grote digitale evenement van adidas. Met de Members Week willen ze aan alle leden laten zien dat ze iedereen waarderen voor hun support. Leden krijgen in de week van 23 augustus tot en met 29 augustus de kans om exclusieve drops te kopen en om interessante interviews te lezen.

Voor deze week zijn er verschillende samenwerkingen uitgekomen, waaronder met Jeremy Scott, Kerwin Frost en Pharrell Williams. Alle drie de samenwerkingen zijn momenteel al gedropt. Klik op de buttons hier onder om te kijken waar je ze nog kan shoppen.

Jeremy Scott X adidas Forum Wings 1.0 'Money'

Q46154 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

Kerwin Frost x adidas Superstar 'Superstuffed'

GY5167 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders

adidas Humanrace Sičhona 'Blue'

GW4880 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

Komende releases

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Light’ | GY3438

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Light’ heeft een uniek bovenwerk. Zodra je de schoen op de deurmat ontvangt lijkt het bovenwerk lichtgrijs met witte accenten. Wanneer je de zon in stapt met dit paartje aan veranderen de kleuren van het bovenwerk.

Door het UV-licht verandert het Primeknit-bovenwerk. De transparante streep op de zijkant wordt een duidelijke gele kleur. Het materiaal onder de streep krijgt roze accenten, terwijl de schoen boven de streep gele accenten krijgt.

De treklus, veters en zool veranderen niet van kleur. De treklus is in een lichtgele kleur, wat door het UV-licht goed bij de streep past. De veters zijn lichtgrijs. De zoolrand is wat transparanter. Hierdoor kan je de Boost-middenzool zien.

De loting voor de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Light’ start op zaterdag 28 augustus om 10:00 uur. Zorg er voor dat je voor 09:30 uur op deze zaterdag morgen op ‘meedoen’ hebt geklikt in de adidas CONFIRMED app.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Light'
adidas Yeezy Boost 350 V2 'Light'

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Light'

GY3438 · Prijs vanaf €195,-

Naar alle aanbieders

adidas CONFIRMED Creators Club

Het lidmaatschapsprogramma Creators Club van adidas is gelanceerd in Nederland. Met dit programma maak je kans op exclusieve beloningen, verrassende momenten en early access op de grootste releases.

Creators Club werd in 2018 voor het eerst gelanceerd in de Verenigde Staten en heeft inmiddels een diverse community van mensen. Deze leden krijgen toegang tot het meest exclusieve van adidas. Het lidmaatschap is naadloos verbonden met alle adidas apps, waaronder CONFIRMED, en de website en winkels.

Het lidmaatschap is onder te verdelen in vier niveaus. Door punten te verdienen kan je je naar betere beloningen toewerken. De punten kan je winnen door te shoppen, je runs en trainingssessies te registreren met de adidas sportapps of beoordelingen op de website achter te laten. Zodra je de Icon-status hebt bereikt, het hoogste niveau, krijg je hype priority access op nieuwe exclusieve releases.

adidas CONFIRMED Creators Club

Word lid

Lid worden van de Creators Club is heel simpel. Om een profiel aan te maken heb je de nieuwste versie van de CONFIRMED app nodig. In de app moet je een account aanmaken of inloggen. Via je profiel kan je je aanmelden bij de club via ‘Join Us’. Elk nieuw lid krijgt honderd punten om het lidmaatschap te vieren.

Zo kan je net zo veel genieten van de adidas CONFIRMED app na de Members Week.


Wil jij vaker op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo mis je nooit meer een nieuwe release.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date