Skip to content
Upcoming

Het ‘DNA CH.1 Pack’ zal releasen op vrijdag 13 maart

4 maart 2020 16:16
Het ‘DNA CH.1 Pack’ zal releasen op vrijdag 13 maart

Nike is de laatste tijd lekker bezig. Zo is er een nieuw pack verschenen van de Nike Air Max 1 en de Nike Huarache en deze zal binnenkort releasen. Het is nog even wachten, maar dan hebben we ook wat. Op 13 maart is het zover, dan zal dit pack worden uitgebracht!

De Nike Air Max 1 is voor het eerst uitgebracht in 1987. De sneaker zag als eerste een zichtbare air-unit. Wat begon als een experiment in demping, is al snel uitgegroeid tot een van de populairste modellen van Nike. Vier jaar later nadat dat Air Max 1 is uitgebracht, kwam de Nike Huarache op de wereld. De sneakers zullen voor altijd verbonden blijven met elkaar omdat het design ontworpen is door de magische handen van Tinker Hatfield. Beiden ontwerpen bestaan nog steeds tientallen jaren na hun lancering en worden tot de dag van vandaag nog steeds gewaardeerd om hun stijl.

Nike ‘DNA CH.1 Pack’ | Closer Look

Dit pack zet de twee legendes voort, alleen krijgen zij een aantal subtiele vernieuwingen. De kleurencombinaties van de twee worden verwisseld. Zo krijgt de Air Max 1 een paarse colorway en de Nike Huarache een University Blue colorway. De sneakers krijgen elkaars speciale specialiteiten. De Air Max 1 beschikt nu over een neopreen tong en de Huarache heeft een verhoogde mudguard gekregen met een graphic op de tong.

Dit pack zal op vrijdag 13 maart releasen om 9:00. Ze zullen verkrijgbaar zijn op Nike.com voor 135,-. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste sneakerreleases. Volg ons ook op social media voor de laatste sneakerweetjes! Check hieronder de afbeeldingen van de sneakers.

Nike Air Max 1 DNA CH.1 Pack 'Huarache - Purple Punch'

AR3863-101 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
Air Max 'DNA CH.1 Pack'
Air Max 'DNA CH.1 Pack'
Images by Nike

Nike Air Huarache DNA CH.1 Pack 'Air Max 1 - University Blue'

AR3864-101 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders
Huarache 'DNA CH.1 Pack'
Images by Nike