Skip to content
Upcoming

Het beste van beide werelden – Nike Lebron X John Elliott

30 augustus 2018 22:03
Het beste van beide werelden – Nike Lebron X John Elliott

Fashion en sneakercultuur liggen er dichtbij elkaar tegenwoordig. De Lebron X John Elliott sneaker is daar het perfecte voorbeeld van.

John Elliott + co is een Amerikaans fashion label dat opgericht is in april 2012. Het is dus nog een redelijk jong merk. Het is opgericht door ontwerpen John Elliott en Aaron Lavee. John Elliott is door GQ uitgeroepen tot “Best new Menswear designer of America”. Vanaf jongs af aan had John al een passie voor design en stuurde toen hij 8 jaar was al een sneaker ontwerp naar Nike toe.

Eerder dit jaar zagen we al een M2K Tekno die hij heeft ontworpen. Nu heeft hij de kans gekregen om aan de slag met LeBron te gaan. Dit heeft geresulteerd in de LeBron X John Elliott ICON. De sneaker heeft een zwart met witte colorway gekregen. De inspiratie is het moment dat LeBron voor de wedstrijd het veld op komt. Op dat moment kijkt iedereen naar de basketballer vandaar dat er gebruik gemaakt is van een doorschijnend bovenwerk. Op de upper zitten zwarte strepen en verder is de gehele sneaker wit. Deze kleuren combinatie samen met de stof geeft de sneaker een futuristische look.

Deze unieke samenwerking zal op 1 september uit gaan komen. Check hier onder alle foto’s en de nodige releaseinfo.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Lebron X John Elliott QS

Releasedatum: 01.09.2018
Prijs: €250,-
Colorway: White/Black
Stylecode: AQ0114-100
Bekijk hier de storelist>>

Images by: John Elliott
Images by: John Elliott