Skip to content
Newsfeed

Release reminder: BAPE x adidas NRTN pack

19 april 2024 10:30
Release reminder: BAPE x adidas NRTN pack

Na de recente release van de BAPE x adidas Stan Smith, komt het duo nu met twee colorways van de adidas NRTN. Het silhouet is diepgeworteld in de skatecultuur en maakt in 2024 zijn langverwachte terugkeer. De BAPE x adidas NRTN arriveert op 20 april 2024 in de colorways ‘Sand’ en ‘Shadow Green’.

Dat het Japanse label BAPE, kort voor A Bathing Ape, en adidas een gouden duo zijn, bevestigd ook de volgende collab. Het streetwear label, opgericht door Nigo in 1993, vierde in 2023 zijn 30-jarige bestaan en deed dit met een Stan Smith release. Nu lijkt het erop dat het duo deze lijn dit jaar doorzet.

Voor hun volgende samenwerking wordt het NRTN model gebruikt, een silhouet dat ook onder de naam Lawsuit (LWST) gaat. De sneaker is een langere tijd van de radar verdwenen. Eerder in 2024 verschenen de eerste colorways van het silhouet en nu zien we een samenwerking met BAPE verschijnen, die het welbekende ABC-motief deelt.

De BAPE x adiads NRTN dropt in de colorways ‘Sand’ en ‘Shadow Green’. De sneakers gebruiken de materialen canvas, suède en leer. Op het middenpaneel zijn de adidas strepen geplaatst. Op de tong is het adidas logo geplaatst. Het BAPE-logo verschijnt op de hiel.

Het BAPE x adidas NRTN pack zal gaan droppen op 20 april 2024. Check de Sneakerjagers releasekalender voor meer aankomende sneakerreleases!

adidas x BAPE
adidas x BAPE
adidas x BAPE
adidas x BAPE
adidas x BAPE