Skip to content
Upcoming

Het Asos x Reebok Classic ”Leisure” Pack

14 maart 2018 14:22
Het Asos x Reebok Classic ”Leisure” Pack

Een samenwerking tussen Asos en Reebok is waar we op hebben zitten wachten! De pack zal de Reebok classic Nylon en Club Workout modellen bevatten. De twee modellen zullen zich in een nieuw jasje vertonen. Reebok heeft een urban style en is dankzij zijn atletische technologie een van de beste sneaker merken. Sinds 1895 heeft Reebok verschillende designs ontworpen. Voor het nieuwe ”Leisure” pack heeft het team van Asos twee juweeltjes uit de Reebok lijn gepakt en hebben ze het ontwerp een update gegeven om een nieuw leven in te wijden voor de sneakers.

De nieuwe Reebok Club Workout heeft een laag uitgesneden design. De Club C en de Workout Low worden gemixt en dat geeft een groot effect op het ontwerp. De sneaker komt in de colorway wit met oranje details. De colorway doet denken aan de vloer van een gymzaal. De nieuwe Reebok Club bevat duurzaam leer en met behulp van een EVA tussenzool is er veel demping. Een rubber cupsole geef extra power tijdens het lopen. Op de zijkant van de sneaker zit het iconische reebok logo.

Het tweede model is de Reebok Nylon classic, die dankzij zijn grijze, witte colorway de sneaker een frisse look geeft. Net zoals bij de Reebok Club Workout zijn er bij dit model veel details te vinden, zoals de strepen in royal blue.

De Asos x Reebok Classics Leisure Pack zal op donderdag 15 maart droppen op de site van Asos.Scroll verder om de foto’s de bekijken. Wil je meer van Reebok zien? Klik dan hier.


Reebok Club Workout

Shoplink: Klik hier >>


Reebok Classic Nylon

Shoplink: Klik hier >>