Skip to content
Upcoming

Het Air Jordan 1 High Zoom model duikt op in een ‘Court Purple’ colorway

24 juli 2020 14:48
Het Air Jordan 1 High Zoom model duikt op in een ‘Court Purple’ colorway

Ondertussen is het alweer een maandje geleden toen de laatste Air Jordan 1 High Zoom colorway dropte. Nu zijn er foto’s naar buiten gekomen van een nieuwe colorway die nog in 2020 zal releasen. We hebben het hier over een ‘Court Purple’ colorway.

Eerder dit jaar zagen we al een ‘Court Purple’ colorway verschijnen. Echter was deze colorway toen verwerkt op de Air Jordan 1 High OG. Nu is het de beurt aan de Air Jordan 1 High met Zoom technologie. In juni 2020 dropte de sneaker in een ‘Rage Green’ colorway. Daarnaast dropte er ook al eerder een ‘Racer Blue’ en een ‘Fearless’ colorway op het populaire model.

Air Jordan 1 High Zoom ‘Court Purple’ | CT0978-005

De sneaker is gekleed in een kleurcombinatie van zwart, court purple, hot punch en green glow. Het bovenwerk van de sneaker is vrijwel volledig verwerkt in suède materiaal. Enkel de Swooshes zijn gemaakt van leer, het groene foam rondom de sockliner. De Wing logo’s zijn verwerkt in een paarse kleur. Onder de upper loopt een witte midsole met hieronder een spikkelachtige outsole.

De AJ 1 High Zoom ‘Court Purple’ heeft nog geen exacte releasedatum gekregen, maar wij verwachten dat we de sneaker in de herfst van 2020 zien droppen. Houd onze Releasekalender tot die tijd goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws wat betreft de laatste releases. Scroll naar beneden voor de eerste foto’s van de sneaker.

Jordan 1 High Zoom
Jordan 1 High Zoom
Jordan 1 High Zoom
Images by @s.sam.group