Skip to content
Upcoming

Het adidas x The National Park Foundation ZX pack heeft avontuurlijke designs

21 mei 2021 10:00
Het adidas x The National Park Foundation ZX pack heeft avontuurlijke designs

adidas en The National Park Foundation komen met een nieuwe samenwerking. In 2020 werkte de twee merken al samen en brachten een kleurrijke ZX 5000 sneaker uit. Dit keer releasen adidas x The National Park Foundation maar liefst vier verschillende varianten. Elk design is geïnspireerd op een National Park in de Verenigde Staten. Bekijk het volledige pack hieronder.

adidas ZX 8000 National Park Foundation ‘Yellowstone’

De eerste sneaker van de adidas x The National Park Foundation collab is de ZX 8000 ‘Yellowstone’. Het design is geïnspireerd op één van de bekendste nationale parken van Noord-Amerika. Yellowstone National Park bestaat al sinds 1872 en is daarmee het oudste nationale park ter wereld. Je kunt goed zien dat de kleuren van de sneaker passen bij Yellowstone. Zo passen de verschillende bruintinten en gele en lichtblauwe details perfect bij de inspiratiebron.

Yellowstone National Park
adidas x The National Park Foundation ZX pack
adidas x the national park foundation

adidas ZX 8000 National Park Foundation 'Yellowstone'

FY5168 · Prijs vanaf €181,-

Naar alle aanbieders

National Park Foundation X adidas ZX 9000 ‘Glacier’

De ijzige ZX 9000 ‘Glacier’ is geïnspireerd op Glacier National Park. Dit gebied ligt in de Rocky Mountains en ligt in zowel in de Verenigde Staten als Canada. Uit de naam van de schoen kun je waarschijnlijk al afleiden dat het landschap voornamelijk bestaat uit gletsjers. Op de sneaker zijn koele tinten gebruikt, zoals grijs en lichtblauw. Tenslotte zien we net zoals op de andere sneakers van het pack, het National Park Foundation logo op de tong en op de riem. Opvallend is ook de afbeelding van een kaart op de binnenzool.

glacier national park
national park adidas
FY5172

National Park Foundation X adidas ZX 9000 'Glacier'

FY5172 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

National Park Foundation x adidas ZX 10000 ‘Crater Lake’

De laatste sneaker uit het pack is de ZX 10000. Het design is geïnspireerd op het Crater Lake National Park. Middenin het park ligt het bijzondere Crater Lake, dit is een kratermeer gevormd door een vulkaan. Het water van het meer heeft een unieke diepblauwe kleur, die ook de meest opvallende kleur van de ZX 10000 is. De donkerste tint is op de tong verwerkt, waar wederom een afbeelding van het park op te zien is. Verder wordt de sneaker afgemaakt met een beige overlay op de voorkant en lichtroze accenten.

crater laker
adidas zx
adidas x the national

National Park Foundation x adidas ZX 10.000 'Crater Lake'

FY5173 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

National Park Foundation x adidas Adilette ‘Joshua Tree National Park’

Als laatste is er nog een slipper toegevoegd aan de collectie. De Adilette heeft de naam ‘Joshua Tree National Park’ gekregen. Dit park ligt in het zuiden van Amerika en heeft een woestijnlandschap. Uniek aan dit park zijn de Joshua Trees, deze bomen hebben een opvallend uiterlijk. Doordat het park in de woestijn ligt, is de hemel helder in de nacht waardoor je een prachtig uitzicht krijgt. De slipper heeft een heldere donkerblauwe kleur gekregen. Tenslotte is het logo van de stichting goed te zien over de grote donkerblauwe band.

joshua trees
adidas x the national park
adilette

National Park Foundation x adidas Adilette 'Joshua Tree National Park'

FY5174 · Prijs vanaf €21,-

Naar alle aanbieders

Heb jij al eens een National Park bezocht? Of staat dit nog op je bucketlist? Met de adidas x The National Park Foundation collectie ben je in ieder geval klaar om op avontuur te gaan. Het pack zal releasen op zaterdag 22 mei 2021 om 0:00 uur. Bekijk de Releasekalender om te zien waar je de sneakers kunt scoren. Download ook de Sneakerjagers App, zodat je een melding krijgt wanneer een nieuwe sneaker dropt!

adidas x the national park foundation
Images by asphaltgold