Skip to content
Upcoming

Heat met de nieuwe Nike Air Max 180 ‘Fire and Ice’

14 augustus 2018 20:52
Heat met de nieuwe Nike Air Max 180 ‘Fire and Ice’

Met verschillende colorways van de Air Max 180 is de sneaker weer helemaal hot. En de nieuwe Nike Air Max 180 ‘Fire and Ice’ is dat zeker!

De Air Max 180 is een klassieker uit 1991 en had 50% meer lucht in zijn Air Unit dan voorgaande Air Max modellen. Eerder dit jaar zagen we al een retro van de originele Ultramarine colorway. Maar Nike brengt ook nieuwe dikke colorways uit. De nieuwe in de rij is de ‘Fire and Ice’ colorway. De sneaker heeft een zwarte upper die uit nylon-mesh en nubuck bestaat. De bekende Swoosh komt in een Team Orange kleur. De midsole komt in een lichtrose kleur en het gedeelte om de Air Unit is zwart. De Fire details zitten op de tong, een vlammetje, en op de heel, een flink warme thermometer.

De precieze releasedatum is niet bekend maar hij zal binnenkort uit gaan komen. Houd voor updates dan de releasekalender goed in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 180 ‘Fire and Ice’

Releasedatum: Binnenkort verwacht
Prijs: €140,-
Colorway: Black/Team Orange-University Red
Stylecode: AV3734-001
Bekijk hier de storelist>>