Skip to content
Brand

Harlem 82 is de nieuwste sneakers & streetwear winkel in Rotterdam

27 oktober 2020 10:07
Harlem 82 is de nieuwste sneakers & streetwear winkel in Rotterdam

Harlem 82 is een nieuwe streetwear winkel te Rotterdam. Vandaag lichten we in onze rubriek Sneakerwinkels deze shop uit. Ze specialiseren zich in het beschikbaar maken van vintage & moderne streetwear, zoals vintage Nike, Fila, Adidas, Burberry. Ook de meest gelimiteerde Air Jordan 1’s, Yeezy 350 Boost V2’s, Supreme, A Bathing Ape krijgen aandacht. Begonnen op 20 december 2019, proberen ze zich te focussen op de balans tussen nieuw & oud, om zo milieubewuster bezig te zijn en consumenten ook te laten zien waar de huidige streetwear branche uit is ontwikkeld.

Round Two en ‘Dapper’ Dan

Zoals de naam al zegt, is de winkel geïnspireerd door Harlem, New York, waar mode-ontwerper ‘Dapper’ Dan vandaan kwam. Al in de jaren ’70 high-end fashion combineerde hij met de destijdse hip-hop scene. Het werd zo populair dat ‘Dapper’ Dan zijn eerste winkel opende in Harlem, New York in 1982. Ook is Round Two een enorme inspiratie bron. Hier zorgde de waardering voor de klant voor een unieke band tussen de klanten en de winkel Round Two.

Harlem 82 Streetwear

Harlem 82 probeert de Nederlandse jeugd verschillende vormen van streetwear fashion te laten zien naast de huidige welbekende merken door ook nieuwe artiesten een kans te geven. Vaak gewone Rotterdamse studenten die hun eigen fashion merk proberen op te zetten. Zo hoopt Harlem 82 de streetwear fashion scene in Nederland te vergroten en te ontwikkelen. Wat Harlem 82 verder uniek maakt is dat een groot gedeelte van hun voorraad is opgekocht van de mensen die komen winkelen. Zo blijft het geld in de community rollen en kan iedereen hun rotatie blijven mixen. Op dit moment is hun winkel fysiek vol en zijn ze gestopt met het opkopen van producten, maar niet getreurd, in 2021 is er een uitbreiding gepland waardoor ze weer door kunnen gaan!

De ruime sneakervoorraad van Harlem 82

Harlem 82 heeft meer dan 350 sneakers op voorraad, de huidige favorieten zijn onder andere de Air Jordan 1 Mid. Met name de Air Jordan 1 Mid Chicago en de Air Jordan 1 Mid Smoke Grey. Ook de Air Jordan 4 PSG en andere Air Jordan 4’s worden steeds populairder en vaker gezocht. Elke maandag komen ze weer met een nieuwe lading aan sneakers, kleding & accessories, wat ervoor zorgt dat je altijd weer wat nieuws kan zien.

Check Harlem 82 via hun winkel of check hun voorraad online op harlem82.com!

Van Oldenbarneveltstraat 117
3012 GS Rotterdam
Elke dag geopend van 12:00-17:30

Harlem 82 Sneakers