Skip to content
Upcoming

Happy Sneaker Days – sneakers onder €100

2 april 2021 14:00
Happy Sneaker Days – sneakers onder €100

De komende dagen is het Happy Sneaker Days bij Sneakerjagers. Tot en met woensdag 7 april vind je bij ons de beste deals & steals en leuke kortingen op je favoriete paartje! Ook lees je deze dagen leuke blogs waar we de beste deals behandelen! Vandaag bekijk je hier 5 te gekke sneakers onder de €100!

Klik op de afbeelding om de sneaker te scoren!

Nike Dunk Disrupt – NU €90

In 2019 dropte de eerste colorway van de Nike Dunk Disrupt. Nog geen 2 jaar later en de sneaker is al niet meer weg te denken uit de sneaker game! Ondertussen zijn er al heel wat colorways, allemaal even goed. Deze zwarte colorway scoor je nu voor maar €90 ipv. €110.

Happy sneaker days

Nike Air Force 1 ’07 LX – NU €90

Heb jij ook al zo’n zin in de zomer? Met deze sneaker haal je de zomer alvast in huis. Door de vrolijke kleuren is de sneaker leuk en makkelijk te stijlen en zie je er altijd fris en vrolijk uit! Je shopt de Air Force 1 nu voor maar €90. Klik op de afbeelding om het paartje te shoppen.

Happy sneaker days

adidas OZWEEGO – NU €80

De adidas OZWEEGO is alles wat je verwacht van een sneaker. Een toffe look en erg comfortabel. Je scoort deze ‘Bliss’ colorway voor heren nu voor maar €80 bij JD.

Happy sneaker days

Nike Air Max 90 NRG – NU €95

Vorige jaar vierde de Nike Air Max 90 zijn 30e verjaardag. Nog altijd wordt de sneaker nog gedragen en zien we nog vele colorway droppen. Deze Air Max 90 NRG is gemaakt van gerecyclede materialen. Klik op de afbeelding om de Air Max te kopen.

Converse Low – NU €50

Het voorjaar is officieel begonnen. Dat betekend dat het weer tijd is om je Converse uit de kast te halen. Of nog beter, nieuwe Converse kopen! Dit Low Top paartje met print scoor je nu voor maar €50. Waar wacht je nog op?!

Happy sneaker days

Nog meer goede deals bekijken? Neem dan een bezoekje op onze Happy Sneaker Days pagina, waar wij alle steals voor jou op een rijtje hebben gezet! Houd ook onze socials in de gaten, voor extra herinneringen van restocks en andere sneaker content.