Skip to content
Events

Happy Sneaker Days 🔥 Steal van de dag: Nike Air Max 1 His & Hers pack

31 maart 2021 15:04
Happy Sneaker Days 🔥 Steal van de dag: Nike Air Max 1 His & Hers pack

Zoals we al aankondigden in deze blog, is het tien dagen lang Happy Sneaker Days bij Sneakerjagers! Vanaf 30 maart tot en met woensdag 7 april, zetten wij de beste steals & deals voor je op een rijtje. Vandaag hebben we weer een goede steal van de dag voor je gevonden: het Nike Air Max 1 His & Hers pack! Het paar scoor je maar voor €95 euro! 🔥 Bekijk de sneaker hieronder:

Nike air max 1
Images by 43einhalb

Steal van de dag: Nike Air Max 1 His & Hers pack

Nike heeft deze sneaker speciaal in een ‘His’ en ‘Hers’ variant ontworpen, zodat je het paar met je partner kunt dragen. De sneaker kwam uit op 19 december 2020, maar gelukkig zijn een aantal maten nog steeds op voorraad. De Air Max 1 lijkt op het eerste gezicht een rustige witte basis te hebben. De upper lijkt iets meer off-white, terwijl de zool en binnenkant van de schoen spierwit zijn. De geborduurde swooshes op de hak en tong vallen erg op, doordat de swoosh in tweeën is verdeeld: de linkerhelft is bruin en de rechterhelft wit.

DH5493-100
steal van de dag
Nike his and hers
steal van de dag

De bruine swooshes verraden de verassing van de sneaker al een beetje. Wanneer je namelijk de witte laag van de upper weg haalt, komt er een bruine laag te voorschijn. De witte leren bovenlaag kun je verwijderen met een speciaal doekje wat bij de sneakers wordt meegeleverd. Op deze manier kun je de sneakers zelf customizen!

Air Max 1 white
Image by Asphaltgold

Dit was de Steal van de dag: Nike Air Max 1 His & Hers pack. Scoor snel jouw paar voor €95 euro, voordat de sneaker is uitverkocht! Benieuwd welke steals & deals er nog meer zijn? Bekijk dan HIER alle andere favoriete van vandaag met korting! Houd ook zeker onze Instagram-accounts in de gaten (@sneakerjagers en @sneakerjagers_wmns), waarop we ook dagelijks de beste steals met je delen.

Scoor snel het paar voor €95 euro 🔥:

Nike Air Max 1 WMNS 'His and Hers Pack'

DC9204-100 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

Check ook de afgeprijsde variant voor mannen:

Nike Air Max 1 'His and Hers Pack'

DH5493-100 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
steal van de dag
Images by 43einhalb