Skip to content
Newsfeed

Grote SNIPES Amsterdam winkelopening + Giveaway

27 maart 2024 10:02
Grote SNIPES Amsterdam winkelopening + Giveaway

SNIPES opent op 28 maart 2024 haar nieuwe winkel aan de Kalverstraat 48-52 in Amsterdam. Om de opening van deze nieuwe SNIPES winkel te vieren, hebben wij van Sneakerjagers iets speciaals voor jullie!

Ten eerste geven we op de openingsdag 3 x € 100 cadeaubonnen weg. Om kans te maken hoef je enkel @sneakerjagers en @snipes_netherlands te volgen op Instagram en een comment (🔥) onder onze post te plaatsen. Dit was van 22 t/m 27 maart 2024 mogelijk.

De drie gelukkige winnaars zijn nu bekend: Gefeliciteerd @jox.bond, @cchrIn en @bjorn_fitnessmotivation.

Daarnaast geven we de eerste 30 personen die in de nieuwe winkel verschijnen een exclusieve korting van 20%, die je direct in de winkel kunt gebruiken! Wees dus op tijd aanwezig en zorg ervoor dat je kunt aantonen dat je de Sneakerjagers en SNIPES app gedownload hebt om deze korting te ontvangen.

Maak je geen zorgen wanneer je één van deze acties mist, want er staat nog veel meer op je te wachten. Van 28 t/m 31 maart 2024 bieden we bovendien verschillende hot releases van Jordan Brand en adidas, sneaker deals met kortingen tot wel 60% en een goodiebag voor de eerste 50 klanten. En als kers op de taart, kun je genieten van muziek en een gratis candybar en drankjes!

Zet dus 28 maart 2024 (vanaf 10:00) in je agenda! Zien we je daar?!

Snipes Amsterdam winkelopening
Sneakerjagers x SNIPES Amsterdam winkelopening giveaway