Skip to content
Upcoming

De releasedatum is bekend van de Grateful Dead x Nike SB Dunk Low

15 juli 2020 17:13
De releasedatum is bekend van de Grateful Dead x Nike SB Dunk Low

Het heeft een lange tijd geduurd, maar er is nu eindelijk een releasedatum bekend gemaakt van de samenwerking tussen Grateful Dead x Nike SB Dunk Low. Alle drie de colorways zullen in de maand van juli 2020 releasen!

Velen wisten al over deze samenwerking, alleen moesten we allemaal lang wachten op een officiële releasedatum. Er verschijnen in totaal drie colorways. Een oranje, een gele en een groene colorway. De samenwerking op het populaire Nike SB Dunk Low model is een ode aan de Grateful Dead Bears. Dit waren dansende beren die werden getekend door Bob Thomas. Het maakte onderdeel uit van het album dat in 1973 gereleased werd, genaamd History of the Grateful Dead, Volume One.

Grateful Dead x Nike SB Dunk Low | Details

Zoals we al zeiden verschijnt de sneaker in drie verschillende colorways, namelijk groen, geel en oranje. Elk genoemde kleur domineert de gehele sneaker, terwijl enkele details over een andere kleur beschikken. De Swoosh is bijvoorbeeld bij de gele colorway blauw gekleurd. Om het beer effect wat te versterken op het bovenwerk van de sneaker is er op sommige panelen vacht geplaatst.

De ‘Orange Bear’ colorway van de collab released aankomende zaterdag 18 juli 2020 bij FTC, terwijl de Yellow Bear colorway op vrijdag 24 juli 2020 dropt via SNKRS en geselecteerde skate shops. Ook de ‘Green Bear’ colorway dropt vrijdag de 24ste alleen bij verschillende skate shops. Check onze Releasekalender voor meer informatie

Grateful Dead X Nike SB Dunk Low 'Orange Bear'

CJ5378-800 · Prijs vanaf €2.701,-

Naar alle aanbieders

Grateful Dead X Nike SB Dunk Low 'Yellow Bear' - SNKRS DAY Exclusive Access

CJ5378-700 · Prijs vanaf €620,-

Naar alle aanbieders

Grateful Dead X Nike SB Dunk Low 'Green Bear'

CJ5378-300 · Prijs vanaf €559,-

Naar alle aanbieders
Grateful Dead Nike SB
Grateful Dead Nike SB
Grateful Dead Nike SB