Skip to content
Upcoming

GOLF le FLEUR* x Converse “Quilted Velvet” Pack

11 mei 2019 09:58
GOLF le FLEUR* x Converse “Quilted Velvet” Pack

Zoals we al eerder hebben vermeld komt er een nieuwe samenwerking tussen Tyler, The Creator en Converse. De nieuwe collectie beschikt over 3 sneakers.

GOLF le FLEUR* werd voor het eerst in 2016 gepresenteerd tijden de fashion show van Golf Wang. Golf Wang is een Amerikaans kledingmerk dat in 2011 werd opgericht door Tyler, The Creator (ook oprichter van de rapgroep Odd Future). Het merk staat bekend om de kleurrijke en controversiële ontwerpen. De naam ‘Golf Wang’ is afgeleid van een spoonerisme van Wolf Gang. Tyler, The Creator gebruikt dit woord vaak in zijn rap teksten. Alle kleding wordt ontworpen door Tyler, The Creator zelf.

De nieuwe collectie beschikt over drie sneakers. De sneakers beschikken over een interessante materiaal keuze namelijk fluweel. De lage Golf Le Fleur zal verkrijgbaar zijn in de kleuren rood en bruin. Op de Golf Le Fleur is uiteraard de bloem te vinden aan zijkant. De bloem is ondertussen het typische kernmerk geworden van Tyler, the Creator. Ook beschikt de nieuwe collectie over een Converse Chuck 70 die in een paarse colorway zal verschijnen. Alle drie de paren zijn voorzien van witte Golf Le Fleur branding op de tong.

De nieuwe collectie van Tyler, the Creator en Converse genaamd “Quilted Velvet” is vanaf 17 mei beschikbaar bij Converse.

Converse x Golf Le Fleur “Quilted Velvet”

Releasedatum: 17 mei 2019