Skip to content
Upcoming

Golf Le Fleur en Lacoste brengen een kledingcollectie uit

16 juli 2019 16:56
Golf Le Fleur en Lacoste brengen een kledingcollectie uit

We kennen Golf Le Fleur natuurlijk van de samenwerking met Converse. Nu brengt Golf Le Fleur samen met Lacoste een kledingcollectie uit met verschillende kledingstukken en accessoires. Het kledingmerk van Tyler, The Creator gaf eerder al een teaser van de collectie, maar nu kunnen we de gehele collectie bekijken. De collectie komt woensdag 17 juli uit bij verschillende retailers.

Top

De collectie bevat een aantal kledingstukken voor het bovenlijf waaronder twee t-shirts. Deze bevatten over vier banen in de kleuren wit/bruin/blauw of wit/blauw/groen.

Daarnaast zijn er ook twee polo’s in een wit/roze kleur en een wit/blauwe kleur. In dezelfde kleuren zijn twee sweatshirts beschikbaar. Deze bieden iets meer warmte dan de t-shirts en polo’s. Tevens beschikken deze over lange mouwen en knoopjes om het los te maken.

Een erg populair item uit de collectie is het College Jacket. Deze is groen gekleurd en heeft cream witte details. Ook staat een gecombineerd logo van Lacoste en Golf Le Fleur op de borst en achter op het jack. Tenslotte bevat de collectie een blauw/wit Track Jacket. Deze past perfect bij de bijbehorende Track Pants.

Bottom

De Track Pants hebben dezelfde kleuren als de Track Jacket. Het bovenste gedeelte van de broek is blauw gekleurd. Het onderste gedeelte is wit gekleurd. Ook komen er twee verschillende kleuren korte broeken uit die aansluiten op de t-shirts.

Accessoires

Tenslotte komen er twee verschillende Bucket Hats uit. Eén in een bruine kleur met roze details en één in een blauwe kleur met witte details. Daarnaast is er ook nog een paar sokken meegenomen in de collectie. Deze bevat de kleuren roze en bruin.

Images by Nigra Mercado

De gehele collectie is verkrijgbaar bij verschillende winkels. Items zullen verkocht worden van €50,- tot en met €550,-. Check hieronder het winkeloverzicht:

Baskèts (Pre-release in store op 16 juli om 17:00)
Nigra Mercato
Overkill
BSTN
HBX
Baskèts