Skip to content
Upcoming

Golf Le Fleur en Converse slaan de handen opnieuw in een

14 oktober 2020 19:47
Golf Le Fleur en Converse slaan de handen opnieuw in een

Na al meerdere samenwerkingen tussen Golf Le Fleur en Converse slaan zij de handen opnieuw in een. Ze komen met een nieuwe colorway op de Converse Gianno. De sneaker is vanaf morgen, donderdag 15 oktober om 10:00 uur verkrijgbaar. Hieronder vind je alle informatie over de nieuwe colorway en waar je deze kan scoren.

Golf Le Fleur is het merk van de Amerikaande rapper en producer Tyler The Creator. Hij staat bekend om zijn opvallende outfits vol kleur en prints. Het merk van de artiest is dan ook te herkennen aan de combinatie van kleurrijke prints en opvallende kleuren. Het is opnieuw tijd voor een samenwerking van Golf Le Fleur met niemand minder dan Converse.

Golf Le Fleur X Converse Gianno ‘Lavender’/’Evergreen’

Deze keer zijn de Converse Gianno onder handen genomen door Golf Le Fleur. HIer zijn twee nieuwe colorways uitgekomen, dit zijn de ‘Lavender‘ en de ‘Evergreen‘. Beide sneakers beschikken over verschillende materialen zoals suède en mesh. Ook is de upper van beide sneakers in een kleur gehouden, met lichtere en donkerdere tinten op de details. De midsole van de sneaker heeft een crème kleur.

Op donderdag 15 oktober kan jij beide colorways onder andere scoren bij Converse. Er zal een prijskaartje aanhangen van €130,-. Hieronder kan je de sneakers checken en alle release informatie over de sneakers kan je vinden met de link. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media of de releasekalender bekijken. Zo hoef jij geen een release te missen.

Golf Le Fleur X Converse Gianno 'Lavender'

169842C · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Golf Le fleur Converse

Golf Le Fleur X Converse Gianno 'Evergreen'

169841C · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Golf Le fleur Converse
Golf Le fleur Converse
Images by: Converse