Skip to content
Upcoming

GOLF le FLEUR* x Converse komt met nieuwe sneakers

1 mei 2019 16:47
GOLF le FLEUR* x Converse komt met nieuwe sneakers

Er is opnieuw een samenwerking onderweg tussen GOLF le FLEUR* en Converse. Er zijn foto’s naar buiten gekomen van de sneakers die zullen uitkomen.

GOLF le FLEUR* werd voor het eerst in 2016 gepresenteerd tijden de fashion show van Golf Wang. Golf Wang is een Amerikaans kledingmerk dat in 2011 werd opgericht door Tyler, The Creator (Ook oprichter van de rapgroep Odd Future). Het merk staat bekend om de kleurrijke en controversiële ontwerpen. De naam ‘Golf Wang’ is afgeleid van een spoonerisme van Wolf Gang. Tyler, The Creator gebruikt dit woord vaak in zijn rap teksten. Alle kleding wordt ontworpen door Tyler, The Creator zelf.

Nu zijn er foto’s op het internet beland van nieuwe ontwerpen. Het gaat om een samenwerking tussen GOLF le FLEUR* en Converse. Dit is niet voor het eerst dat deze merken samenwerken. De collectie beschikt over verschillende sneaker modellen. Twee low-cut modellen in een rode en groene colorway. Ook komen er twee fluweel geklede sneakers uit.

Er zijn nog geen officiële foto’s naar buiten gekomen van de nieuwe samenwerking, maar er wordt gezegd dat de collectie op vrijdag 17 mei zal uitkomen. Houd onze releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven.