Skip to content
Newsfeed

GOAT vestigt zich in Rotterdam en zoekt nog een team

3 maart 2022 16:25
GOAT vestigt zich in Rotterdam en zoekt nog een team

GOAT heeft zich gevestigd in Rotterdam. Hiermee willen zij hun grote platform in Europa ondersteunen. Wil jij meewerken aan de expansie van het sneakerbedrijf? Sluit je dan aan bij het team.

GOAT is een online platform dat vooral gespecialiseerd is in sneakers, luxury kleding en accessoires. Je kan bij hen shoppen via de website, of via de app. Naast items kopen op GOAT, kan je ook jouw items verkopen. Het platform neemt zowel gebruikte items aan, als deadstock items. Als koper kan jij de items die jij zoekt filteren op nieuw of gebruikt.

Via de app van GOAT kan je zelf items opzoeken. Zo kan je in de zoekbalk de naam van een colorway intypen, of de naam van een merk waar je meer van wilt zien. Als je het zelf even niet weet heeft GOAT een gecureerde selectie aan verschillende schoenen, kledingstukken en accessoires. Je kan zelfs meldingen krijgen als de prijs van een item die je graag wilt is gedaald.

Momenteel is GOAT in Rotterdam opzoek naar een Junior Authentication Specialist voor kleding. Tijdens deze job kijk je naar de echtheid van de kleding die verkopers aanbieden. Klinkt dit als de baan voor jou? Stuur dan gauw jouw CV en motivatiebrief op via de knop.

GOAT Rotterdam