Skip to content
Events

GOAT Fall Exhibit 🍂 shop exclusieve 1 on 1 items

14 september 2021 16:00
GOAT Fall Exhibit 🍂 shop exclusieve 1 on 1 items

GOAT organiseert een digitaal winkelevenement: de Fall Exhibit. Tijdens deze week vind je een overzicht van exclusieve producten van inspirerende creatievelingen. Zo zijn er tijdens dit event kleding, sneakers en accessoires te verkrijgen waaronder exclusieve 1-op-1 stukken. Deze unieke items komen uit de persoonlijke collecties van onder andere ASAP Nast, Soo Joo Park en Ama Lou. Ook verschillende vintage-specialisten zoals Horror Vacuo hebben exclusieve items aangeboden.

GOAT

Het online platform GOAT is een plaats om sneakers te kopen en te verkopen. GOAT is actief sinds 2015 en is uitgegroeid tot een grote speler in het online verkopen van sneakers. Met de laagste prijs voor de koper probeert GOAT altijd de beste prijs voor hun klanten te krijgen.

vintage shirt

Fall Exhibit

De Fall Exhibit is opgericht om de verschillende stijlen van 2021 samen te brengen. GOAT ziet mode als circulair: vintage producten worden vaak gecombineerd met nieuwe items. GOAT wil met deze unieke digitale tentoonstelling en winkel event verschillende perspectieven bij elkaar brengen. Deze producten van creatievelingen en boetieks bevestigen GOAT’s kijk op de circulariteit van fashion.

Color Compton

Een deel van de opbrengst van de Fall Exhibit wordt gedoneerd aan Color Compton. Dit is een organisatie die werkt met gekleurde jongeren in Compton en helpt hen succesvol te worden in de creatieve industrie. De organisatie laat de jongeren kennismaken met de geschiedenis van gekleurde mensen en begeleid hen om verschillende vaardigheden te krijgen en relaties met de gemeenschap op te bouwen.

GOAT Fall Exhibit

Fall Exhibit: A$AP Nast’s Closet

ASAP Nast is een Amerikaans model, hip hop artiest en songwriter uit Harlem, New York. Nast is vooral bekend als lid van het hiphopcollectief A$AP Mob. Daarnaast is zijn stijl inspirerend. De kenmerkende benadering van de rapper en stylist combineert luxe archive items met streetwear. Voor de Fall Exhibit stelt ASAP Nast voor het eerst zijn kast tentoon. In zijn kast vind je onder andere items van Prada, Comme des Garçons en Nike.

asap nast

Fall Exhibit: Soo Joo Park’s Closet

Soo Joo Park is een Koreaans-Amerikaanse model, dj en actrice. Daarnaast is ze een echte modemuze. Soo Joo liep in catwalkshows van bekende merken als Chanel, Fendi en Rick Owens. Haar stijl is een mix van punk en haar Californische opvoeding. In haar kast vind je bijzondere items van onder andere Fendi, Dior en Sacai.

GOAT Fall Exhibit

Ama Lou’s Closet

Ama Lou is geboren in Londen en woont momenteel Los Angeles. Ze is een opkomende R&B zangeres en haar stijl staat bekend om het combineren van vintage pieces met statement streetwear. Hierdoor zijn haar outfits uniek en inspirerend voor de jongere generatie. In haar kast tijdens Fall Exhibit vind je opvallende kleuren van merken als Off-White, Nike en adidas.

GOAT Fall Exhibit
ama lou
Images by GOAT

De GOAT Fall Exhibit begint op maandag 13 september om 10.00 uur en eindigt op zondag 19 september om 23:59 uur.

Houd onze Releasekalender in de gaten, voor alle nieuwe sneaker releases. Vergeet verder niet om onze social media accounts te checken via Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers). Zo blijf je gemakkelijk op de hoogte van de laatste sneaker updates en inspirerende content.