Skip to content
Upcoming

Gloednieuwe Solar HU Glide ST met BOOST zool

22 maart 2018 16:10
Gloednieuwe Solar HU Glide ST met BOOST zool

Pharrell en adidas hebben het behoorlijk goed gedaan met hun collaboratieve HU NMD collectie en hun recente “Holi Festival” collectie. Nu hebben we een eerste blik op een gloednieuwe HU silhouet met BOOST zool.

Het is de Solar HU Glide ST, de gloednieuwe sneaker die voor het eerst debuteerde in een andere colorway door Pharrell op ComplexCon 2017. De sneaker laat een aanzienlijke Ultra Boost-inspiratie zien met de verhoogde tong en hiel, een Primeknit-upper en een volledige BOOST tussenzool. De UltraBOOST is een neutrale hardloopschoen met energiegevende demping en een sokachtige pasvorm. De Boost-demping zorgt voor een krachtige afzet bij iedere stap. Het flexibele, nauwsluitende adidas Primeknit-bovenwerk combineert perfect met de doelgerichte ondersteuning in de middenvoet en hiel voor een klemvaste pasvorm. De stroeve loopzool heeft veel grip op het asfalt en ander terrein voor soepel lopen.

Als het gaat om klassieke skateboard mode is het gebruikelijk om felle kleuren te gebruiken. Daarop is deze sneaker dan ook geïnspireerd en daarom heeft deze sneaker abstracte oranje, gele, blauwe, rode, groene en paarse vlakken die de upper bedekken. Op de toebox staan de letters HU met daaromheen een driehoek. De sneaker komt met drie paar verschillende veters waarvan een zwart, een geel met zwarte streepjes en een zwart-wit gestreept.

Er zijn foto’s opgedoken waar Pharrell Williams deze schoenen draagt. Het is nog niet officieel bekend gemaakt of de sneaker ook daadwerkelijk een release zal krijgen. Houd daarvoor onze releasekalender in de gaten.