Skip to content
Brand

Gezond het nieuwe jaar in met adidas sport

31 januari 2023 09:22
Gezond het nieuwe jaar in met adidas sport

Het nieuwe jaar is aangebroken. Dit betekent weer nieuwe kansen voor iedereen met goede voornemens. Dit kan erg veel betekenen. Van een nieuw persoon op school die wel leert voor tentamens, iemand die niet meer rookt off drinkt tot kleine beloftes die je met jezelf kan maken. Ook betekent dit dat je weer als goede voornemen kan gaan sporten. Cardio, krachttraining of aesthetics er is zo veel te doen zowel in de sportschool als thuis. Maar bij een goed voornemen in de gym hoort ook de juiste sportoutfit en sneakers. Adidas is een grote naam in zowel de sport als sneaker wereld. Daarom hebben wij van Sneakerjagers hier voor jou de beste sportschoenen en kleding van adidas.


Hardlopen als sport

Als je denkt aan de sportschool is het moeilijk om niet de rijen met lopende banden weg te denken. Zowel binnen als buiten, hardlopen en cardio is een groot deel van het sporten. adidas is door de jaren heen een van de go-too merken geworden voor hardlopen. Met de unieke boost technologie waarin je Daarom hebben we twee verschillende outfits uitgekozen waarin jij stijlvol kan hardlopen in de gym of thuis.

adidas Yoga

Als er een sport is die je zowel thuis als in de gym kan doen is het Yoga wel. Yoga is niet alleen goed voor het lichaam maar ook goed voor de geest. Toch wil je zowel thuis als in de gym er goed uitzien tijdens je yoga sessie. Daar heeft adidas de volgende outfits dan ook voor. Zowel voor mannen als vrouwen kan adidas helpen bij je yoga training.

adidas Fitnes en powerlifting

Zowel in de sportschool als thuis tijdens de fitnes is het erg fijn om niet al te zware kleding aan te trekken. Dus luchtige kleding waardoor je het maximale uit je reps kan halen is het beste. Hierdoor ga je niet te veel zweten, irriteren aan je eigen outfit en kan je je goed bewegen zonder enige problemen. Heren dragen dan ook vaak loszittende broeken terwijl vrouwen juist omsluitende legging dragen. Daarnaast heb je stevige sneakers nodig voor het squaten of als je aan het deadliften bent. Hier heeft adidas dan ook de perfecte spullen voor.

Voor degene die meer liefhebbers zijn van outdoors sporten hebben we ook een blog over de nieuwe outdoor collectie van adidas.