Skip to content
Watch

Géza Weisz is te gast in de zevende aflevering van de Sneakerjagers podcast

12 november 2019 16:00
Géza Weisz is te gast in de zevende aflevering van de Sneakerjagers podcast

Eén van de gasten in de zevende aflevering van onze podcast is Géza Weisz. De alom bekende en populaire Nederlandse acteur is namelijk dol op sneakers!

Géza speelde zijn eerste (bekende) rol in de Nederlandse tienerfilm Timboektoe die in 2007 in première ging. Na zijn afstuderen aan de Toneelschool in 2012 ging het hard en speelde hij onder andere rollen in ‘alleen maar nette mensen’, ‘het leven is verrukkulluk’, ‘Bluf’ en vele andere producties. Laatst zagen we hem natuurlijk shinen als kandidaat in de TV-hit ‘Dance Dance Dance’ Naast acteren is Géza een DJ die regelmatig draait in Amsterdamse nachtclubs als Jimmy Woo, AIR en Chicago Social Club. Ook heef hij een eigen lunchroom ‘Oeuf” in Amsterdam. Drukbezet man dus!

Valerio en Non zijn benieuwd hoe het leven er uitziet van deze alleskunner, wat hij allemaal meemaakt, zijn bucketlist en plannen voor het komende jaar. Ook willen ze natuurlijk alles weten over zijn liefde voor sneakers, wat hij zelf graag draagt en waarom. Wat hij in zijn kast heeft staan en wat er binnenkort nog in moet komen.

De gloednieuwe aflevering is te beluisteren of te zien vanaf woensdag 13 november 2019 via Spotify, Apple podcast of op Youtube.