Skip to content
Upcoming

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 3M Project

6 november 2020 16:26
De Nike Air Force 1 ’07 LV8 3M Project

Pak alle shine met de Nike Air Force 1 ’07 LV8 3M Project. De meest iconische sneaker van Nike wordt compleet gemaakt met geweldige details. Er wordt namelijk op de sneaker gebruik gemaakt van 3M materiaal. Dit 3M materiaal is iets wat we steeds vaker zien om bepaalde details van een sneaker uit te lichten.

De Nike Air Force 1 kennen we al sinds de jaren ’80. De sneaker kwam op de markt voor het basketbal maar al snel werd de sneaker buiten het veld gedragen. Ondertussen kennen we ongekend veel colorways op de populair Air Force 1. Daarnaast zijn er ook verschillende varianten verkrijgbaar zoals de, Shadow, Sage, Pixel en de Air Force 1 Mid.

Nike Air Force 1 ’07 LV8 3M Project

Het bovenwerk van de Nike Air Force 1 ’07 LV8 3M Project bestaat uit wit leer. Dit wordt compleet gemaakt met een zwarte tong, sockliner en heeltbab. Het 3M materiaal dat zorgt voor een reflecterend effect is op geplaatst aan de voorkant bij de veters en op de hak van de sneaker. De tong van de sneaker beschikt over de Nike 3M branding.

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 3M Project is nu verkrijgbaar via o.a. Nike en diverse geselecteerde Nike-retailers. Er hangt een prijskaartje aan dit paartje van €120,-. Hieronder vind je de link naar de volledige storelist, en natuurlijk kan je de sneaker hier nog eens goed bekijken. Nooit een release missen? Volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender.

Nike Air Force 1 '07 LV8 3M Project

CT2299-100 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
Images by: Sneakerjagers