Skip to content
Upcoming

Get ready, de adidas ZX6000 ‘Inside Out’ dropt zeer binnenkort

2 december 2020 21:12
Get ready, de adidas ZX6000 ‘Inside Out’ dropt zeer binnenkort

Get ready, de adidas ZX6000 ‘Inside Out’ dropt zeer binnenkort. Aan het eind van deze week is het namelijk zover! Het ZX model van adidas heeft het dit jaar lekker gedaan, we hebben heel wat colorways voorbij zien komen en zelfs enkele samenwerkingen en packs. De nieuwe colorway op de ZX6000 zal 4 december droppen.

De adidas ZX sneakers brengen een eerbetoon aan de hardloopschoenen uit de jaren 80. De modellen worden in een nieuw jasje gehesen maar behouden de vrolijke kleuren. Daarnaast wordt er modern comfort aan toegevoegd. De boost demping zorg de hele dag door voor het ultieme comfort. Het bovenwerk is niet alleen super comfortabel maar ook nog eens stretchy!

adidas ZX 6000 ‘Inside Out’

Op de adidas ZX6000 ‘Inside Out’ wordt er niet alleen gebruik gemaakt van verschillende materialen maar ook veel verschillende kleuren en prints. Voor de basis wordt er een lichtbruine kleur gebruikt. Een donkergrijze tong en lacepanels in combinatie met een blauwe neus geven de sneaker een speelse draai. De neus en enkele details worden bedekt met een plastic laagje. Ook op de hak van de sneaker gebeurt een hoop, een wit met bruin patroon wordt afgewisseld met een bruin/lichtbruin patroon. De drie welbekende strepen van adidas zijn wit met zwart. Deze toffe colorway is hieronder te zien!

De prachtige adidas ZX 6000 ‘Inside Out’ kan je vanaf aanstaande vrijdag, 4 december, om 08:00 scoren via o.a. adidas! Er zal een prijskaartje aanhangen van €140,-. Hieronder kan je de opvallende sneaker nog eens goed bekijken! Wil jij nou altijd op de hoogte zijn van alle releases? Houdt dan de releasekalender in de gaten en volg Sneakerjagers op Instagram en Facebook!

adidas ZX 6000 'Inside Out'

G55409 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders
adidas zx6000 Inside Out
adidas zx6000 Inside Out
adidas zx6000 Inside Out
adidas zx6000 Inside Out
Images by: adidas