Skip to content
Staff Picks

Get in shape samen met adidas

30 augustus 2023 11:00
Get in shape samen met adidas

De zomer van 2023 is voorbij gevlogen. Wij hopen dat je een relaxte vakantieperiode hebt gehad, met veel luieren en ontspannen. Na een vakantie hebben velen weer de behoefte om lekker aan de slag te gaan in de sportschool, op het voetbalveld of met je hardlooprondje. In de collectie van adidas vind je alle benodigdheden om terug in vorm te komen na de zomervakantie. Get in shape again samen met adidas!

Vind hier jouw perfecte outfit voor je volgende sportsessie.

Fitness outfit dames

adidas Dropset 2

Is krachttraining jouw favoriete manier van sporten? Dan is de adidas Dropset de sneaker die je nodig hebt. De middenzool bevat een klein hoogteverschil van 6mm, dit zorgt voor de perfecte houding tijdens het liften. Ook wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende dempingsmaterialen in de zool, dat het perfecte evenwicht tussen comfort en stabiliteit creëert.

adidas

Training Essentials legging

De high waisted training legging van adidas beweegt makkelijk mee met je lichaam bij zowel cardio als krachttraining. De zachte stof in combinatie met de high waisted band zorgen ervoor dat de broek niet afzakt tijdens je sessie.

Druk op de onderstaande knop om de legging te shoppen, en get in shape samen met adidas.

adidas

Power Cropped T-shirt

Fleur je outfit op met deze kleurrijke croptop! Dit T-shirt is een adidas exclusive wat inhoudt dat je de top alleen maar bij adidas kan halen. Door de inzetstukken in de oksels heb je maximale bewegingsvrijheid en belemmerd je kleding nooit meer je workout.

Fitness outfit mannen

adidas Everyset

De adidas Everyset wordt jou beste vriend in de sportschool. Het bovenwerk is van stof en sluit daarom nauw aan op de voet, wat een stevig en ademend gevoel geeft tijdens je training. Ook de midsole en buitenzool staan in teken van stabiliteit, niets staat je meer in de weg met de adidas Everyset.

Camo Shorts

De Camo shorts van adidas zorgen dat je outift wat kleur krijgt, terwijl je een positieve bijdrage levert aan de planeet. De korte broek is namelijk gemaakt van minimaal 70% gerecyclede materialen. Klik op de button om naar de website van adidas te gaan.

Graphic T-shirt

Maak je outfit helemaal af met dit witte graphic shirt. De mouwen zijn zo ontworpen dat je gemakkelijk oefeningen kan doen waarbij je boven het hoofd werkt. Door de AEROREADY technologie blijf je droog en fris na elke sessie.

Hardloop outfit dames

4DFWD Pulse 2 Running

Hardloopschoenen zijn een essentieel onderdeel van jouw outfit. Aangezien hardlopen een blessure gevoelige sport is zijn schoenen die je ondersteunen en beschermen belangrijk.

De Pulse 2 is gemaakt met behulp van 3D-printtechnologie. De hiel van het model loopt schuin af zodat de schokabsorptie wordt verhoogd. De EVA-middenzool ondersteunt het moment van de hiel-naar-teen overgang waardoor de ren ervaring soepeler verloopt.

Dailyrun 3-Stripes legging

Ga een comfortabele run tegemoet met de 3-Stripes legging. Met het trekkoord in de taille heb je nooit meer last van een legging die afzakt. De strechty stof zorgt voor ultieme bewegingsvrijheid. Aan de achterkant vind je een zak met rits waar je al je essentials kwijt kan.

Hardloopwindjack

Soms kun je niet altijd het weer voorspellen tijdens je hardlooprondje. Wees er zeker van dat je de juiste bescherming bij je hebt en trek dit hardloopwindjack aan. De jas is goed bestendig tegen wind en lichte regen. Door zijn reflecterende elementen word je altijd goed gezien in het verkeer als je voorbij raast.

Harloop outfit mannen

Supernova 2.0 X PARLEY

De adidas Supernova 2.0 is geschikt voor zowel beginner als doorgewinterde hardloper. De BOOST element in de zool zorgt voor een veerkrachtig gevoel tijdens het lopen. De golfjes in het design van de sneaker is een verwijzing naar Parley Ocean Plastic.

Parley is een initiatief die zich inzet om plasticvervuiling tegen te gaan. Dit doen ze door het plastic te recyclen, daarom bestaat 50% van deze Supernova 2.0 sneaker uit Parley plastic.

Astro Knit broek

De Astro Knit broek heeft een strakkere pasvorm zodat je zo min mogelijk last hebt van een te los gevoel tijdens het hardlopen. De broek bevat grote zijzakken en kleinere zakjes zodat je al je belangrijke items bij je kan dragen tijdens het sporten.

Sweatshirt met korte rits

Blijf warm en comfortabel met dit sweatshirt van adidas. De elastische zwarte stof zorgt ervoor dat je warm blijft en zweet tegen gaat. Dit is de perfecte basic die je outfit afmaakt.

Voetbal outfit dames

Predator Accuracy.3

Het voetbalseizoen 23/24 staat op het punt te beginnen, dat vraagt natuurlijk voor een nieuwe trainingsoutfit.

Als je op zoek bent naar nieuwe voetbalschoenen dan is de adidas Predator Accuracy.3 een goede keuze. Naast het feit dat de schoen bestaat uit stevig textiel voor meer grip op de bal, bestaat het bovenwerk ook uit 50% gerecyclede materialen. Een win-winsituatie, jij scoort op het veld en maakt ook nog een bewuste keuze.

Tiro 23 Club Training broek

Ben jij een koukleum tijdens elke training? Of draag je graag voor de wedstrijd een lange broek? Trek dan snel deze 100% gerecyclede adidas trainingsbroek aan. Een fijne basic die gebruik maakt van de vocht absorberende AEROREADY technologie. Toch liever een korte broek aan? Door de enkelrits krijg je de broek makkelijk over je voetbalschoenen.

Uitshirt Real Madrid 23/24

Het uitshirt 2023/2024 van Real Madrid heeft een chique en strak uiterlijk. Op de voorkant van het shirt zie je een subtiel motief die het tenue een vrolijke toevoeging geeft.

Als Real niet de club is die je support, maak je dan vooral geen zorgen want adidas sponsort nog veel meer Europese topclubs. In de collectie vind je items van teams zoals Ajax, Juventus, Arsenal en vele meer.

Voetbal outfit mannen

X Craxyfast.3

De X Crazyfast.3 staat zoals de naam al doet vermoeden, geheel in het teken van echte snelheid. De schoen is gemaakt van allerlei onderdelen die licht van gewicht zijn, dit zorgt ervoor dat het model geheel ontworpen is voor hoge snelheid.

Entrada 22 broekje

Dit voetbalbroekje is gemaakt van 100% gerecyclede materialen. Is zwart te basic voor jou? Dan is de broek ook verkrijgbaar in vele andere kleuren zoals onder andere rood, turquoise of geel.

Druk op de onderstaande knop om alle kleuren op de website van adidas te bekijken.

Thuisshirt lange mouwen Manchester United

Ga voor een echte retro look. Met dit lange mouwen thuisshirt haal je gegarandeerd je innerlijke Cristiano Ronaldo uit 2003 naar boven.

Klik op de onderstaande knop om naar de website van adidas te gaan.

Wij hopen dat dit artikel je weer heeft gemotiveerd om lekker sportief aan de slag te gaan! Op de website van adidas vind je niet alleen items voor hardlopen, fitness of voetbal. Honderden items zijn te vinden voor vele sporten, denk aan padel, tennis, zwemmen enzovoort. Druk op de knop om naar de adidas website te gaan.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Sneakerjagers Instagram pagina.