Skip to content
Brand

Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 5

26 april 2024 12:12
Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 5

Het festivalseizoen is officieel van start gegaan! Met feestdagen als Koningsdag, Bevrijdingsdag en meer is dit het perfecte moment om een nieuwe outfit te scoren – met bijhorende Nike sneakers en accessoires natuurlijk.

In de Sneakerjagers Festival Ready campagne tonen we je een week lang festival outfits, samengesteld zijn door ons eigen team, die geschikt zijn voor jouw volgende festival! Vandaag tonen we je een van Tya’s favoriete outfits.

Sneakerjagers Festival Ready – Outfit 5

Het heeft even geduurd, maar de eerste festivals zijn alweer aangekondigd! Of je nu van hiphop, house of hardstyle houdt, tijdens het festivalseizoen is er voor iedereen wat te vinden. Mocht je nog op zoek zijn naar perfecte outfits voor jouw favoriete evenement, blijf dan deze week de nieuwspagina van Sneakerjagers in de gaten houden!

Sneakerjagers festival

Laat je inspireren door de verschillende Nike outfits, persoonlijk geselecteerd door het Sneakerjagers team. Een hele week lang tonen we je verschillende outfits, elk gestyled met bijpassende sneakers en accessoires. De volgende outfit is samengesteld door Sneakerjagers eigen Tya.

Sneakerjagers festival

“Deze outfit blink uit in simpliciteit”, vertelt Tya. “Je kunt nooit verkeerd gaan met een witte tee. De feloranje crossbodytas haalt inspiratie uit de schoenendozen van Nike, wat ik persoonlijk een erg leuke knipoog vind.” De Nike Air Force 1 Shadow in de colorway ‘Pistachio Frost’ maakt de outfit compleet.

Bekijk de items uit de outfit hieronder.

Nike Air Force 1 Shadow Pistachio Frost

Laat je inspireren

Dit was de vijfde outfit van de Sneakerjagers Festival Ready campagne. De komende week tonen we je iedere dag een nieuwe outfit, samengesteld door het team van Sneakerjagers. Laat je inspireren en scoor jouw volgende outfit bij Nike. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de volgende outfits!