Skip to content
Brand

Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 2

23 april 2024 13:43
Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 2

Het festivalseizoen is officieel van start gegaan! Met feestdagen als Koningsdag, Bevrijdingsdag en vele meer is dit het perfecte moment om een nieuwe outfit te scoren – met bijhorende Nike sneakers en accessoires natuurlijk.

In de Sneakerjagers Festival Ready campagne tonen we je een week lang festival outfits, samengesteld zijn door ons eigen team, die geschikt zijn voor jouw volgende festival! Vandaag tonen we je Tya’s favoriete outfit.

Sneakerjagers Festival Ready – Outfit 2

Het heeft even geduurd, maar de eerste festivals komen er alweer aan! Of je nu van hiphop, house of hardstyle houdt, tijdens het festivalseizoen is er voor iedereen wat te vinden. Als je nog op zoek bent naar de perfecte outfit voor jouw favoriete evenement, blijf dan deze week de nieuwspagina van Sneakerjagers in de gaten houden!

Sneakerjagers Festival Ready
Foto’s Sneakerjagers

Laat je inspireren door de Nike outfits die persoonlijk zijn geselecteerd door het team van Sneakerjagers. Een hele week lang laten we je verschillende outfits zien, gestyled met bijpassende sneakers en accessoires. De tweede outfit is samengesteld door Sneakerjagers eigen Tya.

Sneakerjagers Festival Ready

“Ik heb gekozen voor een sportieve outfit met kleurrijke sneakers”, vertelt Tya. Ze combineert een Nike Sportswear sportjack met een bijhorende joggingbroek. “De outfit omarmt mijn persoonlijke stijl en is daarnaast erg comfortabel om de hele dag in te dansen op mijn favoriete festival!”

Sneakerjagers festival

De outfit wordt compleet gemaakt met een kleurrijke Nike Air Max Plus. De Air units in de middenzool bieden comfort bij iedere stap. Het ombre-effect op het bovenwerk geeft de sneaker een unieke look.

Bekijk de items uit de outfit hieronder.

Nike Air Max Plus Summer Gradient

Laat je inspireren

Dit was de tweede outfit van de Sneakerjagers Festival Ready campagne. De komende week tonen we je iedere dag een nieuwe outfit, samengesteld door het team van Sneakerjagers. Laat je inspireren en scoor jouw volgende outfit bij Nike. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de volgende outfits!