Skip to content
Brand

Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 1

22 april 2024 12:00
Get Festival Ready met Sneakerjagers – Outfit 1

Het festivalseizoen is officieel van start gegaan! Met feestdagen als Koningsdag, Bevrijdingsdag en vele meer is dit het perfecte moment om een nieuwe outfit te scoren – met bijhorende Nike sneakers en accessoires natuurlijk.

In de Sneakerjagers Festival Ready campagne tonen we je een week lang festival outfits, samengesteld zijn door ons eigen team, die geschikt zijn voor jouw volgende festival!

Sneakerjagers Festival Ready – Outfit 1

We hebben er eventjes op moeten wachten, maar de eerste festivals staan ons alweer te wachten! Of je nu fan bent van hiphop, house of hardstyle – tijdens het festivalseizoen is er voor ieder wat wils. Mocht je nog geen passende outfit hebben voor jouw favoriete event, houd dan de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten deze week!

Foto’s Sneakerjagers

Laat je inspireren door de Nike outfits die persoonlijk uitgekozen zijn door het Sneakerjagers team. Een week lang tonen we je diverse outfits, gestyled met bijpassende sneakers en accessoires. We starten de campagne met een outfit samengesteld door Sneakerjagers’ eigen Ike.

Sneakerjagers Festival Ready

De outfit van Ike bestaat uit een cargobroek, gecombineerd met een zip-up hoodie. “De eyecatcher van de outfit is de tas die inspiratie haalt uit een Nike sneakerdoos”, vertelt Ike. “Naast dat er veel in past, is dit item ook perfect om je outfit net dat extraatje te geven!” De kleur oranje is daarnaast ook perfect voor Koningsdag.

Sneakerjagers Festival Ready

Ike maakt de outfit compleet met een paar witte Nike Air Force 1 ’07’s. “Een iconische sneaker die overal bij past en daarnaast ook goed schoon te maken is. Wel zo handig voor het festivalseizoen”, aldus Ike.

Bekijk de items uit de outfit hieronder.

Laat je inspireren

Dit was de eerste outfit van de Sneakerjagers Festival Ready campagne. De komende week tonen we je iedere dag een nieuwe outfit, samengesteld door het team van Sneakerjagers. Laat je inspireren en scoor jouw volgende outfit bij Nike. Houd de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten voor de volgende outfits!