Skip to content
Brand

Get cosy met de Foot Locker ‘Winterized’ collectie

18 oktober 2023 21:35
Get cosy met de Foot Locker ‘Winterized’ collectie

Get winter-ready met de ‘Winterized’ collectie bij Foot Locker. Tot en met 31 oktober 2023 kun je de beste cosy outfits van merken als Salomon, UGG’s, Timberland en velen meer scoren bij Foot Locker. Bekijk hier een aantal top picks uit de Foot Locker collectie.

Foot Locker ‘Winterized’ collectie

Met de koude winterdagen voor de deur, is dit het moment voor het scoren van je winter outfits. Wissel je zomerjack in voor een Napapijri pufferjack en maak ruimte voor een nieuw paar warmgevoerde UGG’s in je collectie. Get cosy met de items uit de ‘Winterized’ collectie van Foot Locker.

De Foot Locker ‘Winterized’ collectie focust zich op merken als Timberland, Salomon, UGG’s en Napapijri, merken die elk op een eigen manier geschikt zijn voor de koude, regenachtige dagen. De Timberland collectie komt met stevige, waterbestendige boots en jackets. Combineer eindeloos met de kleding items van Napapijri en blijf warm en droog deze winter.

De sneakers van Salomon zijn erg in trek deze dagen. Het merk focust zich voornamelijk op outdoor designs met functionele aspecten. Het Salamon ACS+ silhouet verschijnt in diverse colorways. Ook de UGG’s zijn nu te verkrijgen in de Foot Locker collectie. Klik op de knop hieronder om de collectie te bekijken.

Collecties

De Foot Locker ‘Winterized’ collectie komt met kleding items, sneakers en boots voor dames en heren. Ook vind je hier winter accessoires als mutsen, sjaals en handschoenen. Kortom, de perfecte gelegenheid voor het volgooien van je garderobe.

Klik op de afbeeldingen hieronder en bekijk per merk de collectie. De Foot Locker ‘Winterized’ collectie loopt tot 31 oktober 2023, dus wees er snel bij.