Skip to content
Newsfeed

Geruchten over de Air Jordan 1 High OG ‘Black Toe Reimagined’

2 januari 2023 15:04
Geruchten over de Air Jordan 1 High OG ‘Black Toe Reimagined’

Jordan Brand’s Reimagined stijl lijkt een hele serie te krijgen! Na het succes van de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Lost and Found’ met een vintage look, circuleren er nu geruchten over andere colorways, waaronder nog een paar OG’s zoals de AJ1 ‘Black Toe Reimagined’.

De Air Jordan 1 High OG ‘Black Toe Reimagined’ staat gepland voor een release in de vakantieperiode van 2023 en de eerste leaks van een ‘Royal’ colorway zijn ook al opgedoken. De Air Jordan 1 High OG ‘Royal Reimagined’ wordt echter pas besproken voor 2024.

We zien op de mock-ups van de ‘Black Toe Reimagined’ de klassieke kleurstelling met wat scheuren rond het ontwerp en oud gemaakte details zoals bij de ‘Lost & Found’. De ‘Black Toe’ colorway van de Jordan 1 High werd voor het eerst uitgebracht in 1985 en was voor het laatst beschikbaar in 2016. De sneaker heeft de klassieke Chicago colorblocking, maar met een zwarte Toe zoals de naam al doet vermoeden.

Helaas hebben we nog geen officiële foto’s en informatie, dus voorlopig kun je hieronder alleen mock-ups bekijken. Zullen de releases vallen in de stijl van ‘Lost and Found’, of zullen we nog meer veranderingen in de materiaal/highlights zien? Het blijft spannend!

Zoals altijd houden we je op de hoogte van onze release kalender en sneaker nieuws!