Skip to content
Staff Picks

Geniet nog langer van de End of Season Sale bij Nike!

5 oktober 2022 13:39
Geniet nog langer van de End of Season Sale bij Nike!

Nike verlengt zijn End of Season Sale met twee dagen! Waardoor je langer kunt genieten van kortingen die oplopen tot wel 50%. De sale periode zal eindigen op 7 oktober 2022 09.00 uur ’s ochtends. Dit houdt in dat je nog twee dagen hebt om goedkoop te shoppen op het Nike platform! Al eerder hebben wij voor jullie twee sale outfits samengesteld, met verschillende Nike Sportswear stijlen. Om jullie nog meer op weg te helpen hebben we nu een overzicht gemaakt van on trend sneakers! Bekijk deze hieronder!

Nike Court Legacy

Aangezien de winter in aantocht is, kunnen we niet lang meer op witte nikes lopen. Daarom is het nu het juiste moment om een paartje aan te schaffen. Zodat je tijdens de herfst nog van deze pareltjes kunt genieten.

De Court Legacy is ideaal voor deze dagen. Het model heeft een bovenwerk met kiezeltextuur wat zorgt voor stevigheid en comfort van hoog niveau. Daarnaast bestaat de sneaker voor 20% uit gerecyclede materialen, waardoor je met deze keuze ook nog eens milieubewust bezig bent.

NikeCourt Legacy
NikeCourt Legacy

Nike Blazer Mid ’77

Een bekende uit de Nike witte sneakers collectie, is de Nike Blazer Mid ’77. Deze versie heeft een herfsttintje. Dit komt door de bruin oranje kleur die is geplaatst op de suède Swoosh en op de heel. De rest van het leren bovenwerk komt in het wit, waardoor de herfstkleur goed opvalt! Doordat de sneaker gemaakt is van leer, zit deze meteen prettig en stevig.

Nike Blazer Mid '77
Nike Blazer Mid '77

Nike Air Max 97

Als volgt hebben we de Air Max 97, die erg opvalt door zijn kleuren. Het bovenwerk is een perfecte combinatie van blauw, zilver en zwart. De Swoosh en de tussenzool hebben een groene kleur gekregen waardoor de kenmerkende elementen van de sneaker gelijk in het oog springen. De Air in de gehele zool zorgt voor dagelijks comfort.

Nike Air Max 97
Nike Air Max 97

Nike Waffle 1 SE

De Nike Waffle blijft de hele dag comfortabel. Dit komt door de iconische buitenzolen met wafelpatroon en de combinatie van verschillende materialen. De sneaker heeft opvallende details zoals een dubbele Swoosh, getrommeld leer en een oversized hielclip.

Nike Waffle 1 SE
Nike Waffle 1 SE

Nike Air Max Genome

De Air Max Genome is geïnspireerd op het begin van de jaren 2000. Het bovenwerk bestaat uit een mix van materialen waaronder luchtige mesh. De lage Air unit zorgt voor comfort en geeft een gestroomlijnde look aan het ontwerp. Net als de Court Legacy, bestaat ook deze sneaker uit minstens 20% gerecyclede materialen.

Nike Air Max Genome
Nike Air Max Genome

Nike Air Max 95

Deze Nike Air Max 95 kwam uit op Earth Day en komt in een mix van canvas, mesh en suède. Een mooi detail aan deze sneaker is dat er ook materiaal uit de natuur is gebruikt. De veters zijn namelijk gemaakt van hennep en zijn zo geweven dat het lijkt alsof ze van touw zijn. In plaats van een Circular Design logo is er gebruik gemaakt van een bloem op de tong wat opnieuw verwijst naar een natuurlijk aspect.

Nike Air Max 95
Nike Air Max 95

Nike Waffle Trainer 2

De Nike Waffle Trainer 2 heeft een vintage look. Dit is te zien aan de iconische zool met wafelpatroon, de grote retro Swoosh en kenmerkende suède accenten. De middenzool van zacht foam zorgt voor ultiem comfort bij iedere stap. De zichtbare foam tong maakt de gehele look compleet.

Nike Waffle Trainer 2
Nike Waffle Trainer 2

Nike Air Huarache

Als we het hebben over comfort dan mag de Nike Air Huarache niet ontbreken. Leren accenten op het bovenwerk worden gecombineerd met glanzend neopreen materiaal. De combinatie van wit en zwart zorgt dat de sneaker met iedere outfit te matchen is.

Nike Air Huarache
Nike Air Huarache

Dit waren een aantal sneakers in de sale! Hopelijk hebben wij jullie wat inspiratie kunnen geven. Voor een volledig overzicht van alle items in de End of Season Sale van Nike kun je op de button hieronder klikken!

De sale loopt van 7 oktober 2022 09.00 uur. Wees er daarom snel bij, want voor je het weet gaan de prijzen weer omhoog. De korting zal automatisch worden verrekend bij het afrekenen. Veel shop plezier!

Vergeet vooral ook niet om de Sneakerjagers nieuwspagina in de gaten te houden voor meer kortingsacties!