Skip to content
Upcoming

Gamers opgelet: De Air Jordan 1 Zoom ‘League of Legends’ komt eraan

15 oktober 2020 15:37
Gamers opgelet: De Air Jordan 1 Zoom ‘League of Legends’ komt eraan

We wachten al een tijdje op de Nike Air Jordan 1 Zoom ‘League of Legends’, maar het bleef erg stil. Eindelijk is er meer bekend. We hebben niet alleen betere foto’s. Er is ook een mogelijke release datum verschenen! Lees hier alles wat je wilt lezen over deze toffe Jordan release!

Het computerspel Leageu of Legends, werd voor het eerst gespeeld in 2009 en in uitgebracht door Riot Games. Het spel groeide erg hard en had in 2016 meer dan 100 miljoen spelers per maand. De game werd al snel opgepakt door e-sporters. Al eerder kwamen de geruchten van de samenwerking van het spel met Jordan Brand. Foto’s van de sneaker met een glimmend regenboog materiaal, geïnspireerd op de eerste prijs van de e-sport kampioen schappen. De officiele naam van de sneaker is ‘Have A Good Game.’ De nieuwe foto’s lijken niet het zelfde als wat we verwachte, het inspiratie model is nog wel terug te zien.

Air Jordan 1 Zoom ‘GOOD GAME/League of Legends’

De sneaker is niet zoals we op de eerste foto’s zagen. De Air Jordan 1 Zoom ‘League of Legends’ krijgt een grijze upper met zwarte overlays. Op deze zwarte overlays zit een verrassende reflective effect. Wanneer een een fel licht op schrijnt, zal dit effect verschijnen. De zwarte kleur kan door het reflective laagje een paarse gloed krijgen. Ook op de swoosh zit de zwarte kleur met reflective effect. Verder zien we een witte midsole, opvallende blauwe veters en in de zelfde kleur blauw een zool. Ook kleine accenten, zoals ‘Nike Zoom’ op de lip, zijn in deze kleur blauw. Bekijk de foto’s van deze spannende sneaker onder aan dit blog!

De sneaker heeft ook al een mogelijke release datum. De geruchten gaan dat de sneaker in Japan dropt op 25 oktober. Wanneer en of er een Europa release komt, in nog even afwachten. Blijf ons volgen op Instagram en houd de release kalender in de gaten, zo mis je nooit een release!

League Of Legends X Air Jordan 1

DD1453-001 · Prijs vanaf €196,-

Naar alle aanbieders
Jordan 1 Zoom 'League of Legends'
Jordan 1 Zoom 'League of Legends'
Jordan 1 Zoom 'League of Legends'
Jordan 1 Zoom 'League of Legends'