Skip to content
Where to Cop

Ga jij ook voor het Nike iD Indigo Pack?

9 augustus 2017 13:56
Ga jij ook voor het Nike iD Indigo Pack?

Nike iD. We geven er veel aandacht aan. Terecht. Het is een geweldige manier om je eigen touch te geven aan je sneakers omdat je ze voor een groot deel zelf samenstelt. Oké, je hebt ze niet binnen 48 uur in huis. Het duurt enkele weken. Maar dan heb je ook iets unieks. Dus als je eind van deze maand wil shinen in jezelf samengestelde sneaker moet je deze week bestellen. Komt gelijk uitdaging twee: Welke dan?

Afgelopen weken zijn er namelijk weer hele mooie nieuwe opties toegevoegd aan het iD programma. Kijk maar eens naar het Air Vapormax Flyknit iD Country Pack. Geïnspireerd op vlagmotieven op de tong van Groot-Brittannië, VS, Duitsland of Kenia. Waarschijnlijk een optie die maar tijdelijk aanwezig is.

Ook kwam Nike met het iD Indigo Pack. Op maar liefst vier modellen: Air Max 1, Air Max 90, Air Force 1 en Huarache. Allemaal geïnspireerd op Japans geïnspireerde patronen en afdrukken over een indigo kleurbasis. Een golvende stippenprin met de naam Nowaki, die over de bovenkant kan worden aangepast. Wij van Sneakerjagers kozen voor de Air Max 1 en zie het resultaat. Super toch? Welke Nike iD ga jij kiezen dit najaar?