Skip to content
Upcoming

G-SHOCK x Asicstiger x 43einhalb

27 juni 2018 14:00
G-SHOCK x Asicstiger x 43einhalb

Het was slechts een kwestie van tijd voor Asics Tiger en G-Shock om hun krachten te bundelen voor een mooie samenwerking. Beide Japanse merken staan voor de ontwikkeling van de nieuwste technologieën, met als doel het onmogelijke mogelijk te maken. En nu is het zover!

Hun nieuwste succesvolle samenwerking bestaat uit twee colorways van de Asics Tiger Gel-Mai Knit en een versie van de G-Shock GBA-800AT-1AER. Alles is prachtig verpakt in een beperkte “Collector’s Box”. G-Shock horloges en sneakers zijn erg populair in de streetwear-cultuur. De Japanse schoenmaker ASICS Tiger (alias ASICSTIGER) speelt hierop in als hij samenwerkt met Casio om twee paar co-branded sneakers en een G-Shock GBA-800AT-1A horloge op de markt te brengen.

De sneakers komen in een zwarte en een witte colorway. Het model Gel-Mai Knit wordt hiervoor gebruikt. Deze heeft fuzeGel-demping en een bovenwerk van gebreid materiaal. De G-Shock GBA-800 maakt deel uit van de nieuwe G-SQUAD fitnesslijn die dit jaar is uitgebracht en beschikt over een Step Tracker, stopwatch met doeltijd-alarm (tot 10), interval-countdown-timer (5 met automatische herhaling tot 20x) en Bluetooth mobiele link. De aangepaste G-Shock GBA-800AT-1A heeft een matzwarte ring met stealth-belettering en getextureerde markeringen op de ring en band. Ook zit er een ASICS Tiger-logo op de band en bevat het horloge mat witte en rode details.

De aangepaste verpakking lijkt op een ASICS-schoenendoos. Deze speciale verpakkingen van de G-Shock x Asicstiger x 43einhalb “Collector’s Edition” zijn gelimiteerd tot 24 stuks en zullen beschikbaar zijn op 29 juni 2018, op 43einhalb – exclusief instore, in Frankfurt. Bekijk hieronder alle foto’s.