Skip to content
Newsfeed

Freshcotton voegt items en deals toe aan Summer Sale

18 augustus 2022 10:12
Freshcotton voegt items en deals toe aan Summer Sale

De Freshcotton Summer Sale is al een tijdje geleden van start gegaan, vanaf juli 2022 krijg je tot wel 50% korting op verschillende items. Dit klinkt natuurlijk al als muziek in de oren. Maar Freshcotton doet hier nog even een schepje bovenop. Op 16 augustus 2022 heeft het bedrijf namelijk meer items toegevoegd en nu loopt de korting op tot wel 70%. Als je nog twijfelde, is het nu toch echt het moment om je favoriete items te scoren! Wees er snel bij want voor je het weet is het uitverkocht.

Het aanbod van Freshcotton tijdens de Summer Sale was al aan de grote kant. Hier zijn nu nieuwe items aan toegevoegd. Je shopt rond de 1000 producten met korting. Voor iedereen zit er wel iets tussen van hoodies tot aan T-shirts, je kunt een gehele outfit samenstellen.

Zo shop je deze Carhartt WIP sweater nu voor maar €71,37 in plaats van €118,94 en shop je deze Tommy Jeans Sweat Pants voor maar €54,97 in plaats van €109,95.

Genoeg redenen dus om even een kijkje te nemen tussen de Summer Sale van Freshcotton! Twijfel niet te lang want voor je het weet is je favoriete item uitverkocht. Bekijk de items via de button hieronder!

Vergeet niet om onze nieuwspagina in de gaten te houden voor meer kortingsacties!