Skip to content
Newsfeed

Freshcotton komt met fall/winter items in Quality Blanks collectie

26 september 2022 14:08
Freshcotton komt met fall/winter items in Quality Blanks collectie

Freshcotton komt met nieuwe items voor het herfstseizoen in hun eigen merk Quality Blanks. De collectie komt met een hoop basics geschikt voor het komende seizoen. Van basic tees tot aan puffer jackets en shorts, de Quality Blanks collectie heeft voor ieder wat wils. Bekijk hier de nieuwe collectie.

Begin 2022 introduceerde Freshcotton hun eigen merk Quality Blanks. De items uit deze lijn hebben een basic en tijdloos design en hebben het bekende ‘+++’ logo op ieder item gestikt. Zo ook op de nieuwe collectie, die met items voor het herfst- en winterseizoen komt.

De shirts en tees uit de collectie zijn gemaakt met 100% organisch heavyweight katoen. Dit geeft de items een zachte en stevige feel. Ook komt de collectie met joggingbroeken, shorts, truien, bodywarmers en puffer jackets. De strakke designs maken de items een must voor iedere kledingkast. De collectie komt in de kleuren wit, groen, zwart, grijs en navy.

De nieuwe Quality Blanks collectie is nu verkrijgbaar. Klik op de button hieronder om de collectie bij Freshcotton te bekijken.

Vergeet ook niet de Sneakerjagers app te downloaden en krijg een volledig overzicht in de komende releases en kortingen.

Quality Blanks