Skip to content
Upcoming

Frame Skate X Nike SB Dunk Low release info

3 oktober 2020 10:00
Frame Skate X Nike SB Dunk Low release info

Een nieuwe Nike SB Dunk Low is onderweg! Hoewel de Dunk een grote comeback maakt, zal de SB Dunk nog altijd gerelateerd worden aan skaters. Deze nieuwe SB Dunk release is dan ook in samenwerking met Frame Skate, de skateboard afdeling van de populaire shop Frame uit Dubai. De mogelijke naam van deze colorway is ‘Habibi’ wat ‘mijn liefde’ betekent in het Arabisch.

De Nike Dunks zijn ongekend populair. De sneaker is een grootheid in de skate- en hiphop scene. Elke colorway is al eens voorbij gekomen. Bij de Dunk kan het niet gek genoeg. Ook zien we Dunk’s voorbij komen met gekke thema’s, zoals de Chucky Dunky’s van Ben & Jerry’s. De nieuwe Nike SB Dunk Low heeft een rustige upper en een opvallende veter. De kleuren zijn mogelijk geïnspireerd op de vlag van de Verenigde Arabische Emiraten.

Frame Skate X Nike SB Dunk Low Pro Habibi

De SB Dunk in samenwerking met Frame Skate heeft een wit bovenwerk met ‘Chile Red’ overlays. We zien een ‘Lucky Geen’ swoosh die overlapt wordt door een tweede, zwarte swoosh. De Dunk heeft dus een dubbele swoosh. De toebox is gemaakt van wit leer. De zijkanten van de sneaker komen in een wit leren uitvoering met een contrasterend net-materiaal. De sneaker heeft een opvallende veter. Een rood met wit bedekt patroon loopt over een dik stuk stoffen materiaal. De wit verkleurde midzool en bruin rubberen zool, maken de sneaker af. De eerste foto van de Frame Skate X Nike SB Dunk is al gelekt. Bekijk hem hieronder!

Een releasedatum hebben we nog niet. Houd onze releasekalender en Instagram in de gaten. Zo mis je nooit een release! Ook deze SB Dunk Low is hier te vinden zodra we meer informatie hebben.