Skip to content
Upcoming

FRAME skate x Nike SB Dunk Low release data

1 december 2020 14:34
FRAME skate x Nike SB Dunk Low release data

Een paar maanden terug kwamen de eerste beelden naar buiten van de FRAME x Nike SB Dunk Low. De sneaker is in samenwerking met Frame Skateshop uit Dubai. Het is weer een toffe SB Dunk met opvallende details en kleuren. De FRAME x Nike SB Dunk released op 2 december bij FRAME Skateshop en krijgt een wereldwijde release op 5 december via de Nike SNKRS app.

FRAME is een skateshop uit Dubai, dat in 2017 werd geopend. Alle uiteenlopende interesses van oprichter Peter Ahn zijn terug te vinden in het skate merk. De skatecultuur wordt gemengd met street art en high fashion. Samen met Nike is er weer een toffe Dunk release op de kaart gezet. De sneaker is een echte eye-catcher en beschikt over toffe kleuren en accenten. De looks van FRAME zijn ook duidelijk terug te vinden om deze Dunk.

FRAME skate x Nike SB Dunk ‘Habibi’

De kleuren op de Dunk zijn geïnspireerd op de vlag van Dubai. Het bovenwerk heeft een witte basis en is gemaakt van wit leer. Over de witte basis zien we rode overlays. De sneaker beschikt over dubbele elementen die zijn ontworpen voor de jeugdcultuur. Zo zijn er twee Swooshes toegevoegd, waarvan één zwarte en een groene. Ook heeft de Dunk een dubbele tong. Een witte tong, die past bij het bovenwerk en een zwarte tong die matcht met de zwarte Swoosh. Nog een opvallend detail op de sneaker, zijn de veters. Dit is een dikke wit/rood gestreepte veter. Als laatste beschikt de FRAME x Nike SB Dunk over een witte midsole en een gum outsole.

De FRAME x Nike SB Dunk released op 2 december op FRAME en heeft een wereldwijde release op 5 december via de Nike SNKRS app. Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Volg Sneakerjagers op Instagram voor extra nieuwtjes, release reminders en sneaker content.

Frame Skate X Nike SB Dunk Low 'Habibi'

CT2550-600 · Prijs vanaf €542,-

Naar alle aanbieders
FRAME skate x Nike SB Dunk 'Habibi'