Skip to content
Upcoming

Betere beelden van de Frame Skate x Nike SB Dunk Low ‘Habibi’

8 oktober 2020 16:59
Betere beelden van de Frame Skate x Nike SB Dunk Low ‘Habibi’

Elke keer als er een nieuwe Dunk boven water komt schiet de hype omhoog en dat is dit keer niet anders. Vorige week kwamen de eerste beelden al naar buiten van de Frame Skate x Nike SB Dunk Low. De sneaker is in samenwerking met Frame Skateshop uit Dubai. De sneaker is een echte eye catcher en is het dus niet gek dat de hype weer over deze release heen hangt.

De Nike Dunk hype is er overduidelijk nog steeds. De sneaker werd eind 2019 weer populair nadat Virgil Abloh zijn handen had gezet op de Dunk Low. Vanaf dit moment werd zagen we de Dunk steeds vaker terug komen. Elke maand zagen we meerdere releases uitkomen in samenwerkingen met verschillende skateshops en artiesten.

Frame Skate x Nike SB Dunk Low ‘Habibi’

Het kleurenschema van de sneaker is geïnspireerd op de vlag van Dubai. De basis van de sneaker is gemaakt in een combinatie van wit mesh en leer op de toebox. Over de witte basis zitten rode lederen overlays. Er zijn twee Swooshes toegevoegd op de sneaker waarvan er één zwart is en de andere groen gestreept. De tong van de linker schoen is zwart en de linker is wit. Een witte midsole en gum outsole ronden de sneaker af.

Er is nog niks duidelijk over de release van de sneaker, maar kunnen we de skate schoen in de aankomende weken verwachten. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Frame Skate X Nike SB Dunk Low 'Habibi'

CT2550-600 · Prijs vanaf €542,-

Naar alle aanbieders
Images by Repgod888