Skip to content
Upcoming

Er komt een Fragment x Air Jordan 3 aan

9 juli 2020 19:43
Er komt een Fragment x Air Jordan 3 aan

Met veel mooie releases al in het zicht, heeft Jordan Brand er nog een mooi paartje aan toegevoegd. De geruchten gaan dat er een Fragment x Air Jordan 3 aan zit te komen. Laatst zagen we ook al dat Fragment een samenwerking aan ging met Nike en samen aan het werken waren aan een Sacai LDWaffle. Zou dit een begin kunnen zijn van een nieuwe “The Ten” collectie?

Fragment design is een afdruk van de Japanse kunstenaar en ontwerper Hiroshi Fujiwara. Fragment design heeft voor Fujiwara een weg vrijgemaakt om samen te werken met een van de grootste merken te wereld. De dubbele bliksemschicht heeft samenwerkingen gezien met Converse, Moncler, NEIGHBORHOOD, Levi’s, Stussy en Supreme. Fujiwara staat ook wel bekend als de godfather van de Ura-Harajuku mode.

Fragment x Air Jordan 3

Hiroshi Fujiwara is laatst gespot waarin hij een paartje Air Jordan 3 droeg. Uit deze foto zijn mockups gekomen van hoe de sneaker er uit zou kunnen komen te zien. Wit leer loopt over het bovenste deel van de sneaker heen. De onderste helft is zwart gekleurd. Natuurlijk is de hiel het opvallendste van alles. Op de hiel is groot het Fragment dessign logo geplaatst met daaroverheen de tekst “AIR”. Het model wordt afgemaakt door een witte mid- en outsole.

Het gerucht gaat dat de Fragment x Air Jordan 3 uit komt in de herfst van 2020, alleen is dit nog niet zeker. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Fragment x Air Jordan 3
Fragment x Air Jordan 3