Skip to content
Upcoming

De Fragment x Air Jordan 3 heeft mogelijk een releasedatum gekregen

6 september 2020 11:00
De Fragment x Air Jordan 3 heeft mogelijk een releasedatum gekregen

Twee maanden geleden zagen wij de eerste beelden opduiken van de Fragment x Air Jordan 3. De sneaker is eerder al gespot aan de voeten van Fragment designer Hiroshi Fujiwara. Na twee maanden zijn er al betere afbeeldingen naar buiten gekomen en mogelijk ook een releasedatum voor de sneaker.

Fragment Design is een Japans streetwear merk opgericht door Hiroshi Fujiwara. Fragment staat bekend als de peetvader van de Ura-Harajuku modescène. Het merk is een kruising tussen hedendaagse lifestyle en cultuur. Fragment Design heeft al vele samenwerkingen gehad en het dubbele bliksemschicht logo is te vinden op merken zoals Converse, Moncler, NEIGHBORHOOD, Levi’s, Stüssy en Supreme.

Fragment x Air Jordan 3 | DA3595-100

De Fragment Design Air Jordan 3 is een erg simpele sneaker, maar heeft toch een aantal mooie details. Het bovenwerk is groot en deels gemaakt van wit getrommeld leer. De onderste helft van de sneaker is gemaakt van zwart leer dat rondom de sneaker loopt. Dit vervangt het klassieke olifantenprint dat vaak wordt gezien op de Air Jordan 3. Het Fragment Design logo is geplaatst op de zijkant van de hiel en op de hiel zelf, waar overheen het Jumpman logo zit. De sneaker wordt afgesloten door een witte mid- en outsole.

De Fragment x AJ3 komt uit op donderdag 17 september via Nike. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Fragment X Air Jordan 3 Retro SP

DA3595-100 · Prijs vanaf €232,-

Naar alle aanbieders