Skip to content
Upcoming

De release van de Fragment x Air Jordan 3 komt steeds dichterbij

26 oktober 2020 11:55
De release van de Fragment x Air Jordan 3 komt steeds dichterbij

Toen oprichter Hiroshi Fujiwara van Fragment Design werd gespot in de Fragment x Air Jordan 3’s ontplofte het internet en zijn we de sneaker sindsdien niet meer vergeten. Liefhebbers opgelet! De release van de Fragment Air Jordan 3 collab komt steeds dichterbij.

Fragment Design is een merk van de Japanse ontwerper Hiroshi Fujiwara. Fujiwara is bekend als de godfather van de Ura-Harajuku fashion scene. Fragment design heeft al enorm veel samenwerkingen gehad met grote merken zoals, Nike, Jordan Brand, CLOT, NEIGHBORHOOD en Carhartt WIP.

Fragment x Air Jordan 3 | DA3595-100

Er is gekozen voor een minimalistische colorway. De enige kleuren die op de sneaker zijn te zien zijn namelijk wit en zwart. Het bovenste gedeelte van het bovenwerk is gemaakt van wit getrommeld leer, terwijl het onderste deel is gemaakt van glad zwart leer. Op de hiel van de sneaker is het Fragment Design logo in het groot geplaatst in een zwarte kleur. Wat de hiel bijzonder maakt is dat over dit logo het Jumpman logo zit gemaakt van doorzichtig plastic. Op de zijkant van het zwarte leer staat ook nog één keer het Fragment Design logo. het bovenwerk zit op een witte midsole met als detail een code in het zwart boven de Air Unit.

De release van de Fragment x Air Jordan 3 staat gepland op woensdag 28 oktober voor €200 bij Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Fragment X Air Jordan 3 Retro SP

DA3595-100 · Prijs vanaf €232,-

Naar alle aanbieders
Fragment Air Jordan 3
Fragment Air Jordan 3
Fragment Air Jordan 3
Images by Sneakerjagers