Skip to content
Upcoming

Foto’s Yeezy Boost 700 vx en Yeezy Basketball gelekt

7 september 2018 15:26
Foto’s Yeezy Boost 700 vx en Yeezy Basketball gelekt

Er zijn 2 nieuwe modellen van de adidas Yeezy collectie gelekt. Het gaat om de Yeezy Boost 700 vx en een sample van de Yeezy basketbal sneaker. Beide sneakers verschenen deze week op instagram.

De Yeezy Boost 700 vx werd door de manager van de Amerikaanse rapper 6ix9ine op Instagram geplaatst en gaf daarmee ons een eerste kijk op de nog nooit eerder vertoonde sneaker. De manager, genaamt TreyWay, postte een foto van de Yeezy Boost 700 vx op instargam waarbij hij Kanye West bedankte voor de 1-of-1 Yeezy’s. De sneaker heeft een zwarte midsole die ook op de Yeezy 700 zit. Het grootste verschil met de waverunner is de upper van de sneaker. Op de zijkant van de sneakers staat in het groot ”700”. Ook is de upper gemaakt van een soort gaas materiaal. Hierdoor krijgt de sneaker een nog sportievere uitstraling. De Yeezy Boost 700 vx heeft een soort “frozen yellow” colorway met zwarte en zilvere accenten.

Yeezy Boost 700 vx

Yeezy Boost 700 vx
Images by @theyeezymafia

Naast de Yeezy Boost 700 vx is er ook een foto verschenen van een sample voor een Yeezy basketbal sneaker. Zoals te zien op de foto heeft de sneaker een Yeezy boost v2 achtige zool. De neus van de sneaker lijkt daarintegen weer erg op de Yeezy Boost 700. De sneaker heeft een “all-black” colorway.

Yeezy basketball
Image by nicekicks

Voor beide modellen is er nog geen informatie of de sneakers zullen uitkomen en wanneer.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.